De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

17 december 2017

`Wat maakt het nou uit of ik op een bureaustoel of in een rolstoel zit?`

Anderhalf jaar heeft de 29-jarige Jasper Oenema naar een baan gezocht. Maandenlang werd hij afgewezen bij "ik weet niet eens hoeveel bedrijven, zoveel waren het er".

Lees verder

7 december 2017

kerst500

KERST500 is een 3-gangenkerstdiner, dat op vrijdag 15 december a.s. op ongeveer 10 verschillende locaties verspreid over alle buurten van Westerpark geserveerd wordt.

Lees verder

5 december 2017

Gezellige kerstmarkt in het Flevohuis en De Open Hof

Op 14 en 16 december is het zover: Zorggroep Amsterdam Oost organiseert haar jaarlijkse kerstmarkten in het Flevohuis en De Open Hof. Verwacht de leukste kerstartikelen en cadeaus voor onder de kerstboom en lekkernijen zoals glühwein en warme chocolade.

Lees verder

4 december 2017

Kom naar de Leerwerkmarkt op dinsdag 12 december

De gemeente Amsterdam en Post Oost organiseren op dinsdag 12 december een Leerwerkmarkt en jekuntmeer.nl is erbij! Het is dé ideale plek voor iedereen die op zoek is naar een baan of zich hierop wil voorbereiden. Je kunt er werkgevers ontmoeten, maar ook nieuwe dingen leren in verschillende workshops.

Lees verder

20 november 2017

meet&greet met werkgevers

Op donderdag 23 november zijn er twee informele bijeenkomsten met werknemers. De bijeenkomst is opgedeeld in twee delen: een voor pro/vso-leerlingen en een voor mensen met een (arbeids) beperking die toe zijn aan een volgende stap.

Lees verder

7 november 2017

training: op weg naar vrijwilligerswerk

Woon je in Amsterdam Zuid en wil je beginnen met vrijwilligerswerk? Geef je dan nu op voor de training: Op weg naar vrijwilligerswerk. Start: dinsdag 14 november.

Lees verder

6 november 2017

30 november eerste Participatie- en Banenmarkt Zuid

Wil je actief worden? Heb je de ambitie om aan de slag te gaan? Kom op 30 november naar de eerste Participatie- en Banenmarkt in Amsterdam Zuid!

Lees verder

9 oktober 2017

Wil jij Para Ice Hockey uitproberen?

Ben je niet bang uitgevallen, hou je van een flinke uitdaging en span jij je graag mentaal en fysiek in? Dan is Para-ice Hockey misschien iets voor jou! De ‘instuifdagen’ in Amsterdam zijn dan de ideale mogelijkheid om deze sport gratis te testen.

Lees verder

5 oktober 2017

15 november: conferentie daar zit muziek in

Conferentie over de kracht van muziek voor mensen met een verstandelijke beperking. Het begon allemaal op een personeelsfeest van de ASVZ. Daar nodigde de Amerikaanse blueszangeres Candye Kane de zangeres Danitsa van Son uit om samen met haar te komen zingen. Samen zongen ze de sterren van de hemel. Op dat moment maakte het even helemaal niet uit dat Danitsa een verstandelijke beperking had. Op dat moment genoten mensen van haar talent. `Daar zit muziek in!` dacht organisator Joris van Wijngaarden. United by Music was geboren.

Lees verder

19 september 2017

nog plaatsen vrij bij Eiwerk

Onlangs is het kersverse Eiwerk cursusblok weer van start gegaan. Een cursusblok duurt 10 weken en sluit in de 11e week af met slotoptredens. Dit keer op zaterdag 19 november en donderdag 23 november. Noteer maar vast in je agenda! Er zijn nog enkele plaatsen vrij bij diverse cursussen. Bijvoorbeeld bij de Workshop Filmen.

Lees verder

11 september 2017

Informatiebijeenkomst "Eenzaamheid, nader beschouwd`

De informatiebijeenkomst Eenzaamheid, nader beschouwd is op dinsdagavond 26 september van 19.00-21.00 uur. Een avond met als doel inzicht te krijgen in wat eenzaamheid is.  Denk aan zaken als oorzaken, gevolgen, risicogroepen, signalering, aanpak en goede voorbeelden.

Lees verder

5 september 2017

Persoonlijk begeleider LVB worden?

Op maandag 11 september vindt de voorlichtings- en selectiedag plaats voor de 1-jarige interne opleiding Persoonlijk begeleider LVB van Unalzorg. Ben je gemotiveerd om in de zorg te werken, maar is dat door persoonlijke omstandigheden niet gelukt? Geef je dan nu op en wellicht start jij eind september met een nieuwe (gratis) opleiding.

Lees verder

31 augustus 2017

Computer-Wegwijs Inloopdag

Wil je ook goed om kunnen gaan met een computer? De bewoners van de wijk Buitenveldert die nog geen computerkennis hebben, kunnen op 8 september kennismaken met de digitale wereld. Ook voor mensen die nog meer uit hun tablet of Ipad willen halen.

Lees verder

29 augustus 2017

Gesprek met budgetconsulent

Het kan gebeuren dat je door omstandigheden geen grip meer hebt op je financiën. Wacht niet tot de bom barst: ga preventief in gesprek met de budgetconsulent in Wijkservicepunt Flevopoort.

Lees verder

28 augustus 2017

Noorderparkfestival

Zondag 3 september is het weer tijd voor het Noorderparkfestival! Kom naar dit gratis culturele festival voor en door bewoners, bedrijven en organisaties uit Amsterdam-Noord. Vanwege de opening van de nieuwe brug is het thema ‘bruggen bouwen’, in letterlijke en figuurlijke zin!

Lees verder

24 augustus 2017

Netwerkborrel EventHands

EventHands is een training van maximaal één jaar voor jongeren van 16 tot en met 27 jaar die aan de slag willen in de culturele sector en/of festivalwereld. De organisatie stelt zich graag persoonlijk voor en houdt daarom op 14 september een netwerkborrel voor alle geïnteresseerden.

Lees verder

22 augustus 2017

Open dag Huis van de Wijk Het Anker

Altijd al willen weten wat er in een Huis van de Wijk gebeurt? Kom dan op zaterdag 9 september naar Huis van de Wijk het Anker. Tussen 12:00 – 16:00 uur staan de deuren open en ben je van harte welkom. Allicht zijn er verschillende activiteiten. 

Lees verder

21 augustus 2017

Week van de Alfabetisering: doe mee! 

De Week van de Alfabetisering komt steeds dichterbij! Inmiddels worden er al meer dan 600 goede daden georganiseerd. Zo organiseert Gilde Amsterdam een speurtocht door het centrum van Amsterdam en de OBA een Nederlandse Taalshow.

Lees verder

17 augustus 2017

vrijwilligerstraining armoede bestrijden

Ben je vrijwilliger en heb je te maken met Amsterdammers met een laag inkomen en weinig vermogen? Volg dan de training `Armoede bestrijden` op 19 september. De training gaat in op welke extra’s de gemeente Amsterdam biedt voor bewoners met een krappe beurs.

Lees verder

15 augustus 2017

Moderne danslessen senioren

In september start Dance Connects weer met moderne dans voor senioren op diverse locaties in Amsterdam. De danslessen staan in het teken van ontmoeten, persoonlijke ontwikkeling, expressie en met veel plezier bewegen. In de week van 4 tot en met 8 september zijn er gratis kennismakingslessen.

Lees verder

10 augustus 2017

Lezing `De kracht van kwetsbaarheid`

Psychiatrie Café IJburg vindt iedere 1e vrijdag van de maand plaats in de Buurtkamer IJburg. Op 1 september is er een lezing over `De Kracht van Kwetsbaarheid` aan de hand van het gelijknamige boek van Brené Brown.

Lees verder

8 augustus 2017

Vondelpark Openluchttheater

Blijf je deze vakantie lekker thuis of zoek je nog iets leuks om te doen? In het Vondelpark Openluchttheater kun je nog ruim een maand kijken naar theater, dans, cabaret en muziekvoorstellingen.

Lees verder

2 augustus 2017

Back to School en begeleid leren

Back to School is bedoeld voor mensen die er - na een periode  waar het psychisch lastig ging - over denken om weer naar school te gaan en daarbij wel wat hulp kunnen gebruiken. 

Lees verder

1 augustus 2017

Uitnodiging De Nederlandse Taalshow

Ben jij een taalvrijwilliger? Zet 7 september dan vast in je agenda! Dan kun je samen met je taalmaatjes naar De Nederlandse Taalshow in het theater van de Centrale OBA.

Lees verder

1 augustus 2017

mediteren op zaterdagochtend

Begin ontspannen aan je weekend! Tijdens de zomermaanden kun je elke zaterdagochtend mediteren in het Huis van de Wijk Het Anker. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen.

Lees verder

1 augustus 2017

Jekuntmeer.nl zoekt stagiair(s)

Ben jij een slimme en praktische hbo’er en volg je een opleiding Communicatie? Voor Jekuntmeer.nl zoeken we per direct – en doorlopend – nieuwe talenten, ofwel: gewoon best wel goeie stagiairs.

Lees verder

31 juli 2017

Films in de openluchtbioscoop

Neem je klapstoeltje en popcorn maar weer mee want het is weer tijd voor Cineville! Lekker gratis films kijken in de buitenlucht. Dit jaar strijkt de openluchtbioscoop zelfs op twee locaties neer.

Lees verder

28 juli 2017

Pride Amsterdam

Van 29 juli tot en met 6 augustus 2017 vindt Pride Amsterdam weer plaats. Een kleurrijk evenement dat negen dagen duurt met diverse binnen- en buitenactiviteiten. En natuurlijk de botenparade op 5 augustus als een van de hoogtepunten!

Lees verder

27 juli 2017

Organisatorische helden gezocht!

Buurtbuik zoekt een ondernemende, sterk organisatorische, maatschappelijk betrokken doorzetter, die een jaar lang 8 uur per week (flexibel) kan werken aan een uitdagend project in Nieuw-West.

Lees verder

25 juli 2017

Nieuwe Studiegids Vrijwilligersacademie

De nieuwe Studiegids 2017 van de Vrijwilligersacademie is uit! De Vrijwilligersacademie geeft trainingen die draaien om het leren omgaan met mensen in een ingewikkelde situatie. In de nieuwe gids lees je wat jij allemaal kunt leren.

Lees verder

25 juli 2017

Schilderlessen voor mantelzorgers

Gun jezelf als mantelzorger ontspanning en inspiratie! Tijdens de schildercursus van Smartheart in Het Gewilde Westen ontdek je in 10 lessen je creatieve bron en doe je weer energie op. Mantelzorgers ontvangen korting.

Lees verder

20 juli 2017

Training vaststellen begeleidingsnoodzaak

De nieuwe handreiking begeleidingsnoodzaak helpt professionals bij het vaststellen van de begeleidingsnoodzaak van cliënten, voordat er een specifieke werkplek bekend is. Leer hiermee werken en volg de gratis training.

Lees verder

19 juli 2017

Kwaku Summer Festival

Komende drie weekenden staat het Nelson Mandelapark op zijn kop, want het is weer Kwaku Summer Festival! Tot en met 6 augustus kun je genieten van muziek, exotisch eten, voetbal, lezingen, theatervoorstellingen en films.

Lees verder

15 juli 2017

Studiecoaching

Wil je een opleiding volgen maar weet je nog niet welke? Of kan je wel een steuntje in de rug gebruiken bij het studeren? Studenten die zich deze zomer alvast willen voorbereiden op hun studie, kunnen bij de Windroos terecht voor studiecoaching.

Lees verder

14 juli 2017

Training voor taalvrijwilligers

Wil jij Amsterdammers helpen bij het leren van de Nederlandse taal? In september start weer een training. In vier bijeenkomsten leer de basis om als taalvrijwilliger aan de slag te gaan. Je volgt de trainingen bij de taaladviseurs van Leef en Leer!


Lees verder

13 juli 2017

Hardlopen met reuma

Hardlopen met reuma kan dat? Steeds vaker wordt aangetoond dat het kan. De projectgroep Hardlopen met Reuma start op verzoek van het Reumafonds een hardloopprogramma voor mensen met reuma die (weer) willen beginnen met hardlopen. De cursus begint in september.

Lees verder

12 juli 2017

Blend Academy: inschrijving open

Leren werken in de horeca, gastvrijheidsector en op events? In september start het lesprogramma van Blend Academy weer. Er zijn 15 plekken beschikbaar en aanmelden kan nu al.

Lees verder

11 juli 2017

Buurt Barbeque Resto VanHarte

Resto VanHarte viert woensdag 19 juli de afsluiting van het seizoen met een feestelijke Buurt Barbeque! Naast lekker eten zijn er er activiteiten voor kinderen en een live DJ.

Lees verder

4 juli 2017

Ezeltjesdag op de Zimmerhoeve

Op zondag 9 juli organiseert Stadsboerderij Zimmerhoeve weer haar jaarlijkse ezeltjesdag. Het thema dit jaar: de middeleeuwen. Doe je harnas of prinsessenjurk aan!

Lees verder

27 juni 2017

Kent u calisthenics al?

In Stadspark Osdorp staat het grootste calisthenics-park van de wereld. Dit park wordt op zaterdag 1 juli 2017 officieel geopend. Iedereen is welkom om te komen kijken en mee te doen.

Lees verder

27 juni 2017

Twee weken gratis fitness in De Banne

Van zaterdag 1 juli tot en met zondag 16 juli staat op het Parlevinkerplein in Banne Noord een mobiel fitnesseiland waar iedereen van 12 jaar en ouder gratis kan trainen.

Lees verder

23 juni 2017

Het grote cafeesfeest 2017

Vrijdag 30 juni vanaf 17.00 uur is er het Grote Psychiatrie Cafeesfeest (vijf café’s) in de Boomsspijker. Iedereen is vrij om het podium te beklimmen. Wil jij ook het podium op?

Lees verder

23 juni 2017

Sportbende zoekt versterking

Vind jij het leuk om te sporten en vind jij dat iedereen dit moet kunnen doen? Met of zonder lichamelijke beperking? Sluit je dan aan bij de Sportbende van Amsterdam!

Lees verder

19 juni 2017

Het Vergeten Kind lanceert online game

De game is gemaakt door kwetsbare jongeren die opgroeien in opvangtehuizen en het online game platform Poki. De two-player game is nu te spelen op de website van Stichting Het Vergeten Kind.

Lees verder

16 juni 2017

Gratis activiteiten op het Breedveld

Tot aan de zomervakantie kun je op het nieuwe plein van Breedveld elke dinsdag en donderdagmiddag meedoen met gratis sporten. Kom je ook?  

Lees verder

15 juni 2017

Street League van start

De Street League is van start gegaan: dé straatvoetbalcompetitie voor kinderen tussen 8 en 14 jaar. Street League is een competitie in samenwerking met een aantal voetbalverenigingen bij jou op het plein.

Lees verder

9 juni 2017

jekuntmeer-tours: op werkbezoek

De Omslag en Alliantie Wijkzorg Oost organiseren in juni en juli een drietal tours langs aanbieders van dagbesteding, basisvoorzieningen en informeel aanbod. De Tours zijn bedoeld voor professionals in zorg en welzijn. De eerste is op 27 juni. Geef je nu op.

Lees verder

22 mei 2017

Bekendheid OV-vergoeding voor mantelzorgers vergroten

Hebt u contact met mantelzorgers en/of chronisch zieken of gehandicapten? Dan kunt u helpen de ‘OV-vergoeding voor mantelzorgers’ meer bekendheid te geven. Bestel flyers en posters om uit te delen en op te hangen.

Lees verder

19 mei 2017

Mix en matchmarkt voor mensen met een psychische kwetsbaarheid

In het Mirror Centre is op woensdag 14 juni een markt voor mensen met een psychische kwetsbaarheid die stage of werk zoeken. 

Lees verder

12 mei 2017

Makkie breidt uit

De gemeente Amsterdam, stadsdeel Oost en Makkie gaan vanaf 18 mei een nieuwe samenwerking aan in de Indische Buurt en het Oostelijk Havengebied. Doet u vrijwilligerswerk in deze buurten, dan kunt u Makkies verdienen.

Lees verder

5 mei 2017

mantelzorgmarkt in Oost

In samenwerking met Stadsdeel Oost organiseert Civic Amsterdam op 18 mei de Mantelzorgmarkt. De markt is voor mantelzorgers, mensen die zorg nodig hebben en andere bewoners uit Amsterdam Oost die meer willen weten over mantelzorg in Oost.

Lees verder

2 mei 2017

oost actief bazaar

Participatiecentrum Post Oost organiseert op dinsdag 16 mei de ‘Oost Actief Bazaar’. Op deze markt informeert Post Oost jou over de mogelijkheden tot meedoen in de buurt. Jekuntmeer.nl is erbij. Tot dan! 

Lees verder

2 mei 2017

herdenken en vieren

Dodenherdenking en Bevrijdingsdag: heel Amsterdam herinnert en viert de bevrijding. Talloze organisaties, comités en vrijwilligers in de stad verzorgen samen ruim driehonderd programma’s op 4 en 5 mei.

Lees verder

1 mei 2017

“Wordt de Heester en Rhododendron meester”

Vanaf 4 mei start een nieuw project in het Vondelpark voor vrijwilligers met groene vingers. Interesse? Dan ben je van harte welkom op 4 mei voor een introductie.      

Lees verder

17 april 2017

Onderzoek: hardlopen met reuma

‘Ik heb reuma en wil graag hardlopen.’ Gelukkig zijn er steeds meer aanwijzingen en bewijzen dat het kan. Heb je interesse om met deze populaire sport te beginnen? Kom dan naar de kick-off op donderdagavond 20 april.

Lees verder

16 april 2017

Spreekuur en hulp bij solliciteren in Buurtsalon Jeltje

Woon je in de Helmers-/Vondel buurt en heb je vragen over bijvoorbeeld Wijkzorg? Of heb je hulp nodig bij het schrijven van een sollicitatiebrief of CV? Kom dan eens langs in Buurtsalon Jeltje. 

Lees verder

12 april 2017

mantelzorglijn West

Zorgt u voor een naaste en is het lastig om overdag te bellen of langs te komen voor informatie, advies of ondersteuning? Dan is de Mantelzorglijn West er voor ú want daar denken ze graag met u mee!  

Lees verder

10 april 2017

Bouwen aan sterkere ervaring in Zuid

Het aantal nieuwe initiatieven voor werken met ervaringsdeskundigheid in stadsdeel Zuid neemt sterk toe. Hoe werken deze initiatieven? Wat werkt en wat leren we ervan? Geef je nu op voor de masterclass op 18 april!

Lees verder

10 april 2017

Meet & Greet

Op 20 april is er weer een informele, laagdrempelige Meet & Greet met sociale firma’s in samenwerking met Onbeperkt aan de slag.

Lees verder

7 april 2017

OPEN DAG WERKLEERSCHOOL

De Werkleerschool is er voor mensen die bij het reguliere MBO onderwijs niet of onvoldoende terecht kunnen omdat zij extra begeleiding en ondersteuning nodig hebben. Weten of dit iets voor jou is? Kom dan naar de open dag op 19 april! 

Lees verder

4 april 2017

Noord vindt Noord: kom ontdekken, beleven en ontmoeten

Op woensdagmiddag 19 april is iedereen uit Noord van harte welkom bij Noord vindt Noord, hét jaarlijkse ontmoetingsplein voor alle leeftijden in de Kromhouthal. De toegang en alle activiteiten zijn gratis.

Lees verder

31 maart 2017

Buurtbewoners gezocht voor digitafel oud-west

Wilt u buurtbewoners helpen bij het werken met de computer of laptop? Er is geen IT-kennis voor nodig, maar wel tijd. De deelnemers komen met allerlei praktische vragen en wat is er mooier dan hen op weg helpen.

Lees verder

29 maart 2017

Bijzonder Amsterdams geopend!

Vrijdag 17 maart opende wethouder Arjan Vliegenthart samen met Jennilee, deelnemer van het Leerwerkbedrijf, door middel van het doorprikken van een ballon Bijzonder Amsterdams, de nieuwe sociale hotspot op de Zwanenburgwal. 

Lees verder

15 maart 2017

Taal tafel Oost

Voor alle taalvrijwilligers, taaldocenten en taalcoaches organiseert Post Oost op 20 maart een taalavond. Doe mee aan verschillende workshops, maak kennis met taalorganisaties uit Oost en ontdek wat Oost jou op taalgebied te bieden heeft!

Lees verder

15 maart 2017

Mantelzorger? Krijg geld voor ov reis

Zorgt u voor een familielid, vriend(in) of kennis die chronisch ziek is of een beperking heeft? En moet u daar drie kilometer of meer voor reizen? Dan kunt u misschien een bijdrage krijgen in de kosten voor het reizen met bus, tram, metro en trein.

Lees verder

13 maart 2017

Post Oost Plus: net dat extra steuntje

Post Oost helpt bewoners uit Oost met het vinden van een leuke activiteit, vrijwilligerswerk of met een opstap naar betaald werk. In Post Oost is er nu ook Post Oost Plus: voor bewoners die net dat extra steuntje nodig hebben. Loop jij tegen dingen aan waardoor het niet lukt om iets te vinden? Dan kan Post Oost Plus jou helpen!

Lees verder

10 maart 2017

Leren fietsen in Noord

Vrouwen uit Noord die nog niet kunnen fietsen, of onzeker of bang zijn in het verkeer, kunnen in De Banne op fietsles. De fietscursus start in de week van 13 maart en bestaat uit 10 lessen van 1,5 uur. De kosten zijn euro 17,50. Geen eigen fiets? Geen probleem, want er zijn leenfietsen!

Lees verder

8 maart 2017

Van Amsterdamse bodem

Groente verbouwen op het dak, eten uit de buurtmoestuin, kippen houden in een kantoorgebied of aardbeien kweken in leegstaande gebouwen. Ook in Amsterdam komt stadslandbouw sterk opzetten. De gemeente Amsterdam stimuleert en ondersteunt bewoners en ondernemers die met stadslandbouw aan de slag willen gaan.

Lees verder

1 maart 2017

Hulp bij aangifte in Nieuw-West

Heb je hulp nodig bij het invullen van de belastingaangifte 2016 en woon je in Nieuw-West? De Sociaal Raadslieden van SEZO vullen de aangifte gratis voor je in en controleren ook of je recht hebt op toeslagen (huurtoeslag, zorgtoeslag, kindgebonden budget).

Lees verder

14 februari 2017

Doe mee met NL doet

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart
is het weer tijd voor NLdoet. Tijdens de dertiende editie van de grootste vrijwilligersactie van ons land kan iedereen weer de handen uit de mouwen steken. Ook in en om Amsterdam is er genoeg te doen.

Lees verder

7 februari 2017

Betere dienstverlening in overleg

Op 16 januari gingen ongeveer dertig Amsterdammers met een licht verstandelijke beperking (LVB) in gesprek met medewerkers van de gemeente Amsterdam. De bijeenkomst had twee doelen: direct contact mogelijk maken en deelnemers de mogelijk geven om inspraak te hebben op gemeentelijke beleidsplannen.

Lees verder

2 februari 2017

Psychiatriecafé over piekeren

Pieker je veel? Woon je in (de buurt) van IJburg? Misschien is de bijeenkomst van Psychiatrie Café IJburg morgenavond (3 februari) dan wel de moeite waard. Iedereen die zich op enigerlei wijze betrokken voelt bij de psychiatrie is van harte welkom! De toegang is gratis.

Lees verder

1 februari 2017

Burgemeester ernstig ziek

Verdrietig nieuws. Burgemeester Eberhard van der Laan is ernstig ziek. Hij schreef een brief aan alle Amsterdammers om dit te vertellen. In de brief, met als aanhef ‘Lieve Amsterdammers’, zegt Van der Laan dat de diagnose weinig reden geeft tot optimisme, maar dat hij wel graag ‘nog een poosje uw burgemeester’ wil blijven. 

Lees verder

17 januari 2017

En de winnaar is...

Toon Borst, alias de Muntenman, is verkozen tot Amsterdammer van het Jaar 2016! Burgemeester Van der Laan maakte dit gistermiddag (15 januari) bekend in de stadsschouwburg in Amsterdam.  

Lees verder

15 januari 2017

WIjzigingen eigen bijdrage Wmo

Ontvang je zorg of ondersteuning van de gemeente, dan betaal je soms een deel van de kosten zelf. Dit is de eigen bijdrage Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning). Met ingang van januari zijn er wat dingen veranderd rondom die eigen bijdrage. 

Lees verder

10 januari 2017

Doe mee in 2017

Ook in dit nieuwe jaar kun je weer meedoen aan een cursus, training of gespreksgroep via MEE Amstel en Zaan. Dat is leuk en leerzaam. Je ontmoet andere mensen en merkt dat je niet de enige bent in een bepaalde situatie. Bovendien kun je elkaar ondersteunen. 

Lees verder

9 januari 2017

Pluim voor Meer Bewegen Voor Ouderen

Het is alweer even geleden, maar op 19 december 2016 werd in het Olympisch Stadion de Amsterdamse Pluim uitgereikt. Dit gebeurde tijdens de ceremonie van het Topsportgala van Amsterdam. 

Lees verder
 1. 2024
 2. 2023
 3. 2022
 4. 2021
 5. 2020
 6. 2019
 7. 2018
 8. 2017
 9. 2016
 10. 2015
 11. 2014
 12. 2013
 13. 2012
 14. 2011
 15. 2010
 16. 2009
 17. 2008
 18. 2007
 19. 2006


Heeft u zelf leuk nieuws, of een activiteit die u onder de aandacht wilt brengen, mail ons dan!

nieuwsbriefvenster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support