De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Kent u calisthenics al?

Amsterdam, dinsdag 27 juni 2017

In Stadspark Osdorp staat het grootste calisthenics-park van de wereld. Dit park wordt op zaterdag 1 juli 2017 officieel geopend. Iedereen is welkom om te komen kijken en mee te doen.

Calisthenics is een snelgroeiende urban sport waarbij u aan rekken en toestellen allerlei oefeningen doet met uw eigen lichaamsgewicht. En nu staat in Stadspark Osdorp het grootste calisthenics-park van de wereld!

Het park is er voor iedereen: van jong tot oud, alle doelgroepen kunnen gebruik maken van de rekstokken. Het park is 24 uur per dag gratis toegankelijk voor iedereen die lekker in beweging wil komen.

opening van het park
Op 1 juli wordt het park officieel en op feestelijke wijze geopend. Daarna wordt er een World Championship gehouden waarin internationale topatleten tegen elkaar strijden. Kom kijken naar hun acrobatische kapriolen. Gedurende de middag kunt u calisthenics ook zelf uitproberen. Daarnaast is er muziek en zijn er hapjes, drankjes en ander vertier.

Als klap op de vuurpijl kunt u meedoen aan de wereldrecordpoging opdrukken met het grootste aantal mensen tegelijk. Het programma begint om 10 uur en duurt tot 17 uur. Locatie: Wolbrantskerkweg, Amsterdam-Osdorp 

Meer weten?

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support