De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

dagbesteding voor senioren

Amsterdam, donderdag 14 maart 2024

In het ontmoetingscentrum De Keyzer worden activiteiten georganiseerd speciaal voor ouderen mensen met dementie en mensen met lichamelijke klachten. Hier kun je gezellige en leuke activiteiten volgen maar ook samen koken in het buurtrestaurant. Huiselijkheid staat voorop. 

Hoeveel zorg je ook nodig heeft, in De Keyzer maak je deel uit van het huishouden. Net zoals je thuis gewend bent. Huiselijkheid staat voorop.
Je bepaalt zelf hoe laat je wilt opstaan, welke kleding je wilt dragen en hoe je je dag wilt indelen. Naast de gezelligheid van de groepswoning is er ook privacy. Alle bewoners hebben een eigen kamer, waar zij de krant kunnen lezen, muziek kunnen luisteren of bezoek kunnen ontvangen. Bij dagbesteding kunnen activiteiten gevolgd worden als beweging onder professionele begeleiding, buiten wandelen, creatief bezig zijn en muziek luisteren. Of deelnemen aan de maandelijkse bingo. Er worden veel gezellige en creatieve activiteiten georganiseerd. 

iedereen thuis

Bij AMSTA vinden ze het belangrijk dat ook de familieleden en naasten zich ook thuis voelen. Zij zijn dan ook altijd welkom en worden zoveel mogelijk bij de dagelijkse gang van zaken betrokken. De medewerkers nemen graag de tijd om met ze in gesprek te gaan, organiseren regelmatig huiskamergesprekken, maar nodigen ze ook uit om feestelijkheden samen met elkaar te vieren.

Maak gerust eens een afspraak om te kijken of deze locatie geschikt is. Kijk daarvoor bij deze activiteit.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support