De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

leren en werken bij een creatief bedrijf

Amsterdam, vrijdag 29 maart 2024

Er is plek voor nieuwe makers! Leren en werken tegelijk, dat is mogelijk bij CRE8 social venture. Jij als Amsterdamse jongere van 18 t/m 32 jaar gaat hier nieuwe vaardigheden leren over digitale werktechnieken. Iets voor jou? Lees dan snel verder! 

Bij CRE8 kun je heel veel nieuwe vaardigheden leren bij het werken in onze werkplaats met de moderne fabricagetechnieken. Vaardigheden die deels digitaal zijn, bijvoorbeeld bij het gebruiken van de teken-software. En vaardigheden in het maken van dingen, met het bedienen van de machines en het afwerken van de producten. De combinatie van beide behoren tot de 21st century skills en zijn competenties die leerlingen nodig hebben om succesvol deel te nemen in de maatschappij van de toekomst.

Door bij CRE8 een leer-werk-traject te doorlopen volg je dus eigenlijk een opleiding tot toekomstig maker bij de  CRE8-opleidingen.
De opleidingen tot ‘leerling’ zijn gebaseerd op bestaande MBO 1 opleidingen. We maken gebruik van de leerdoelen en taken die horen bij deze opleidingen en toetsen de opgedane vaardigheden aan de hand van een ‘proeve van bekwaamheid’. Als je de opleiding hebt behaald ontvang je van ons een officieel certificaat.

VRAGEN, OPMERKINGEN, AANMELDEN?
Bekijk dan vooral alvast even deze plekken bij CRE8 die op Jekuntmeer.nl staan.
Heb je interesse? Neem voor meer informatie contact op met coach Aimee

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support