De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

gewoon leuke dingen

Amsterdam, donderdag 20 juni 2024

Ben jij 18 tot 30 jaar en heb je behoefte aan contact met leeftijdsgenoten en open gesprekken? Over mentale gezondheid, steun en ontwikkeling en over onderwerpen die jou bezig houden. En gewoon, kletsen over allerlei leuke dingen. Loop dan op woensdag eens binnen bij dit bijzondere clubhuis aan de Sarphatistraat.

Bij De Waterheuvel beginnen ze al om 16.00 uur `s middags al samen te koken. Daarna wordt er natuurlijk gegeten om daarna gezellige en verbindende activiteiten te doen. Deze avond is voor jongvolwassenen die behoefte hebben aan ontmoeting, steun, herkenning en gezelligheid.

Je hoeft je niet aan te melden, maar ze horen het graag als je komt! Laat het weten via telefoon, via whatsapp of via de mail. De avond is geheel gratis!

lid voor het leven

De Waterheuvel is een gemeenschap van mensen met een psychiatrische achtergrond die dagelijks samenkomt in een clubhuis aan de Sarphatistraat te Amsterdam. Gezamenlijk houden de clubhuisleden en -stafleden het clubhuis draaiende. Dit leidt tot sociale contacten, steun en zingeving.
Lidmaatschap van het clubhuis is voor het leven. Ook als je (om wat voor reden dan ook) een paar jaar geen gebruik hebt gemaakt van De Waterheuvel, ben je daarna nog altijd van harte welkom om weer deel te nemen. 

iets voor jou?

Je hoeft je niet aan te melden, maar ze horen het graag als je komt! Laat het weten via telefoon, via whatsapp of via de mail. Alle contactgegevens of nog meer informatie kun je hier bij deze activiteit vinden. 
De avond is geheel gratis!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support