De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

altijd iets te doen

Amsterdam, donderdag 21 maart 2024

In Huis van de Buurt Het Schouw kunnen buurtbewoners in Noord meedoen aan tal van leuke activiteiten. Leeftijd of zorgvraag doen er niet toe, iedereen is van harte welkom. Loop gewoon binnen voor een kopje koffie, een borrel en voor een praatje of een spelletje. In Het Schouw kun je ongedwongen samen zijn, waarbij niets moet en alles mag.

dagbesteding

Wie thuis woont en een steuntje in de rug kan gebruiken, is overdag van harte welkom bij Dagbesteding Het Schouw. Bij het ouder worden is het soms moeilijker om in de weer te blijven en een dagstructuur te hebben. In Het Schouw in Noord is het altijd gezellig, er worden leuke en nuttige dingen gedaan en je bent even onder de mensen.

Dagbesteding Het Schouw is er voor thuiswonende ouderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Contact met anderen, samen iets ondernemen en ritme in de dag, dat is waar het om gaat. Ook als bij lichte geheugenproblemen, ben je van harte van harte welkom.

korting met de stadspas

Amstelring heeft met de gemeente Amsterdam een deal gesloten. Zo hebben nog meer ouderen de mogelijkheid om mee te doen aan activiteiten in het Huis van de Buurt in Amsterdam Noord. In locatie Het Schouw kunnen ouderen, die in het bezit zijn van een Stadspas, met korting samen eten, bewegen, creatief bezig zijn en gelijkgestemden ontmoeten.

Met de Stadspas van de Gemeente Amsterdam krijgen mensen met een laag inkomen, korting op allerlei activiteiten. De samenwerking met Amstelring is nieuw en vooral bedoeld voor ouderen in Amsterdam-Noord. Het aanbod is breed en onderverdeeld in 5 thema’s. 

Meer informatie over Het Schouw of voor andere vragen zijn hier te vinden op Jekuntmeer. 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support