De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Wil jij Para Ice Hockey uitproberen?

Amsterdam, maandag 9 oktober 2017

Ben je niet bang uitgevallen, hou je van een flinke uitdaging en span jij je graag mentaal en fysiek in? Dan is Para-ice Hockey misschien iets voor jou! De ‘instuifdagen’ in Amsterdam zijn dan de ideale mogelijkheid om deze sport gratis te testen.

Wat is Para-ice Hockey?

Para-ice Hockey is een unieke, spectaculaire, snelle sport die op recreatief tot op Paralympisch niveau gespeeld wordt. Het is een stoere sport waarbij je fysiek in aanraking kunt komen met je tegenstander. Para-ice Hockey lijkt qua spel op ijshockey, maar wordt gespeeld op een speciale ijsslee (de ‘sledge’) en niet op schaatsen. Je beweegt je voort met prikstokken in je handen, die ook worden gebruikt voor de puck. Omdat je op een slee vast zit, je je voortbeweegt en schiet met de prikstokken, moeten je bovenarmen goed functioneren.

Wanneer?

In Amsterdam worden de Para-ice Hockey-instuifdagen georganiseerd op een zaterdag als het 1e ijshockeyteam van Amsterdam Tigers thuis speelt. Zie de data hieronder. Iedereen mag vrijblijvend meedoen om de sport te leren kennen. Graag van tevoren aanmelden per mail via: amsteltijgerspara@gmail.com.

Datum: 
14, 21 en 29 oktober 2017
4,18 en 25 november 2017
9 december 2017
Tijdstip: 16.15 tot 17.15 uur
Adres: Jaap Edenbaan, Radioweg 64, 1098 NJ Amsterdam.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support