De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Spreekuur en hulp bij solliciteren in Buurtsalon Jeltje

Amsterdam, zondag 16 april 2017

Woon je in de Helmers-/Vondel buurt en heb je vragen over bijvoorbeeld Wijkzorg? Of heb je hulp nodig bij het schrijven van een sollicitatiebrief of CV? Kom dan eens langs in Buurtsalon Jeltje. 

Spreekuur
Dinsdag 25 april van 12.30 tot 13.30 uur ben je van harte welkom op het nieuwe spreekuur. Hier kun je met al je vragen terecht m.b.t. Wijkzorg, gezondheid, ondersteuning en begeleiding in de buurt en activiteiten. Of kom simpelweg kennismaken en een kopje koffie drinken.  

Solliciteren?
Pauli van Alphen, pedagoog en loopbaancoach, biedt hulp bij het maken van een sollicitatiebrief of CV en bij het voorbereiden van een sollicitatiegesprek. Zij is ervaringsdeskundige en geschoold in het zoeken en samen vinden van de juiste weg naar opleiding en werk.

Zij houdt zich al 14 jaar intensief bezig met loopbaanbegeleiding en coaching en helpt je graag op weg. Het eerste gesprek (evt. telefonisch) is gratis. Reductie voor minima is mogelijk. Als je geïnteresseerd bent, stuur dan een mailtje naar alphis@zonnet.nl of naar info@buurtsalonjeltje.nl Buurtsalon Jeltje, Eerste Helmersstraat 106-N, Amsterdam

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support