De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Gesprek met budgetconsulent

Amsterdam, dinsdag 29 augustus 2017

Het kan gebeuren dat je door omstandigheden geen grip meer hebt op je financiën. Wacht niet tot de bom barst: ga preventief in gesprek met de budgetconsulent in Wijkservicepunt Flevopoort.

Civic Amsterdam biedt zogenaamde BOM-gesprekken aan. BOM staat voor Budget Op Maat. Iedere bewoner van Amsterdam Oost die vragen heeft over zijn financiële situatie kan contact opnemen met de budgetconsulent van Civic Amsterdam. Doel van de gesprekken is om je te helpen om je financieel gezond te houden en/of te worden.

Samenwonen, een scheiding, ontslag of een andere baan zijn bij uitstek situaties waarin een BOM-gesprek kan helpen meer overzicht te krijgen op de financiële situatie. Maar ook wie zich afvraagt of hij wel alle toeslagen ontvangt waar hij recht op heeft, is welkom een gesprek aan te gaan. Of wanneer inkomsten en uitgaven niet in balans zijn en er behoefte is aan verbetering van de financiële situatie.

In een gratis gesprek nemen buurtbewoner en consulent samen de financiële situatie onder de loep en wordt informatie uitgewisseld over de mogelijkheden die er zijn.

Wanneer: op afspraak.
Locatie: Kramatplantsoen 101-h, 1095 LB Amsterdam
Aanmelden en meer informatie:
Joost Kok, budgetconsulent, j.kok@civicamsterdam.nl of 020 665 80 01.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support