De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Bijzonder Amsterdams geopend!

Amsterdam, woensdag 29 maart 2017

Vrijdag 17 maart opende wethouder Arjan Vliegenthart samen met Jennilee, deelnemer van het Leerwerkbedrijf, door middel van het doorprikken van een ballon Bijzonder Amsterdams, de nieuwe sociale hotspot op de Zwanenburgwal. 

Hier werkt Het Leerwerkbedrijf aan haar maatschappelijke missie. Deze sociale hotspot biedt namelijk een podium aan producten die in de Ateliers van Bijzonder Amsterdams worden gemaakt. Hier staat het verhaal van de maker centraal. Op deze plek kun je zien dat onze makers het beste uit zichzelf halen, zich kunnen ontwikkelen en hun talenten op waarde wordt geschat. Bijzonder Amsterdams biedt leerwerkplekken aan mensen met een arbeidsbeperking. 

Bij Bijzonder Amsterdams kun je ook terecht voor een kopje koffie met iets lekkers (van ‘De Buren bakken’), maar ook voor een uniek cadeau. Naast Bijzonders Amsterdams bieden verschillende sociale ondernemingen hier hun producten aan zoals ‘De Amsterdamsche Zeepfabriek’, lampen van ‘Cre-8’ en fietsen van ‘Roetz’. Bezoek o.a. voor de digitale brochure de website

Bijzonder Amsterdams, Zwanenburgwal 206, 1011 JH Amsterdam
Openingstijden: maandag tm vrijdag van 10 tot 16 uur.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support