De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

15 november: conferentie daar zit muziek in

Amsterdam, donderdag 5 oktober 2017

Conferentie over de kracht van muziek voor mensen met een verstandelijke beperking. Het begon allemaal op een personeelsfeest van de ASVZ. Daar nodigde de Amerikaanse blueszangeres Candye Kane de zangeres Danitsa van Son uit om samen met haar te komen zingen. Samen zongen ze de sterren van de hemel. Op dat moment maakte het even helemaal niet uit dat Danitsa een verstandelijke beperking had. Op dat moment genoten mensen van haar talent. `Daar zit muziek in!` dacht organisator Joris van Wijngaarden. United by Music was geboren.

De kans om op te treden

Inmiddels geeft United by Music al meer dan 10 jaar getalenteerde mensen met een verstandelijke beperking de kans om op te treden. Maar wat levert dat nou eigenlijk voor de artiesten op? Waarom werkt het concept van United by Music zo goed voor deze artiesten? Hoe zou het nog beter kunnen? Wat zou je zelf kunnen bijdragen? Op die vragen krijg je antwoord tijdens de allereerste conferentie van United by Music op 15 november 2017.

Eendaagse conferentie

Tijdens de  eendaagse conferentie zal United by Music het unieke `United by Music concept` laten zien, maar vooral ook laten ervaren. We verkennen de werkzame elementen van het concept en maken kennis met de bijzondere artiesten. Daarnaast gaan we ook graag met je in gesprek over wat er verbeterd kan worden en hoe we het concept verder kunnen ontwikkelen. Ben jij een zorgprofessional, beleidsmaker, onderzoeker, aanstormend muziektalent of gewoon nieuwsgierig? Kom naar de conferentie!    

Bron: United by Music

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support