De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Week van de Alfabetisering: doe mee! 

Amsterdam, maandag 21 augustus 2017

De Week van de Alfabetisering komt steeds dichterbij! Inmiddels worden er al meer dan 600 goede daden georganiseerd. Zo organiseert Gilde Amsterdam een speurtocht door het centrum van Amsterdam en de OBA een Nederlandse Taalshow.

In de Taalshow spelen het echtpaar Henk en Ingrid met hulp van buurvrouw Conchita en het publiek een spannende quiz rond de Nederlandse taal. Een show vol humor, zang, dans, drama, de nodige misverstanden en prachtige prijzen. Een show speciaal voor taalvrijwilligers en hun taalmaatje die hun Nederlands willen bijspijkeren.

Ook meedoen?

Laaggeletterdheid op de kaart zetten kunnen we alleen met elkaar. Tijdens de Week van de Alfabetisering (4 t/m 10 september) kun je allerlei goede daden verrichten die - natuurlijk - allemaal te maken hebben met lezen, schrijven en rekenen. Zo help je met jouw goede daad het probleem bekend te maken en wordt het niet alleen een zinvolle week maar ook een leuke. Kom nu in actie en meld je samen met je vrienden, voetbalclub, collega’s of schilderklas aan. Je ontvangt dan een actiepakket, waarmee organiseren lekker makkelijk wordt.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support