De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Blend Academy: inschrijving open

Amsterdam, woensdag 12 juli 2017

Leren werken in de horeca, gastvrijheidsector en op events? In september start het lesprogramma van Blend Academy weer. Er zijn 15 plekken beschikbaar en aanmelden kan nu al.

Blend biedt dagbesteding aan voor jongvolwassenen in de leeftijd van 18 tot 30 jaar met een afstand tot de arbeidsmarkt. Elk half jaar kunnen 15 tot 20 deelnemers leerwerkervaring opdoen op event- en vergaderlocatie op loopafstand van het Waterlooplein. Een historische en prachtie plek! Ben jij of ken je iemand voor wie dit interessant is?

Blend Academy
Deelnemers van Blend Academy volgen workshops gericht op horeca en gastvrijheid, krijgen coaching èn gaan in de beroepspraktijk aan de slag als host. Een mooie kans om ervaring op te doen en tegelijkertijd wat bij te verdienen! De Blend Academy helpt jongvolwassenen die in de hulpverlening zitten een stap op weg. Het streven is dat de deelnemers na het volgen van het lesprogramma 2 stappen zijn opgeschoven op de participatieladder of klaar zijn om een betaalde baan aan te nemen. Bijvoorbeeld bij een horecazaak of evenementenlocatie, maar werken in een drogisterij of kringloopwinkel kan ook.

Het lesprogramma
Het lesprogramma start in september, duurt vijf maanden en biedt 1 tot 2 dagen per week positieve dagbesteding. De deelnemers werken in deze periode samen toe naar een event: een Blend Meeting die zij zelf van A tot Z organiseren en uitvoeren. De academie sluiten ze met dit event af. Alle deelnemers die het programma succesvol afrondenen ontvangen een certificaat.

Voor wie?
Het programma is er voor Amsterdammers in de leeftijd van 18 tot 30 jaar die:

- Werkervaring in brede zin willen opdoen. Denk aan werkritme, sociale vaardigheden en samenwerken;

- Interesse hebben in persoonlijk leiderschap. Door kracht, rust en balans in jezelf te vinden;
- Willen leren over professionele gastvrijheid. Een goede basis voor allerlei beroepen.

Aanmelden

De werving voor de academie is gestart. Aanmelden kan via de site of e-mail naar info@blendamsterdam.nl
Het programma is gratis toegankelijk.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support