De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

26 september 2022

doe mee en doe meer samen

Wil je meer mensen leren kennen in jouw buurt? Lijkt het je leuk om wat te gaan doen met anderen? Probeer dan eens de Buurtcirkel. Met elkaar ben je er voor elkaar. Zo doe je mee en leer je mensen in jouw buurt beter kennen.

Lees verder

19 september 2022

gezellige buurtzaak

De Buurtzaak is een gezellige en laagdrempelige ontmoetingsplek voor iedereen. Er zijn tal van activiteiten gericht op ontspanning, sport, educatie, voorlichting en ontmoeting. Leuk als je eens langs komt! 

Lees verder

12 september 2022

digimaatje

Niet iedereen weet hoe je een computer gebruikt, een e-mail verstuurt of iets online regelt of koopt. Dat is vervelend, want leven zonder internet wordt steeds moeilijker. Wanneer je niet handig bent met een smartphone of computer, maakt dat soms ook eenzaam. Daarom zijn er Digimaatjes die jou op (de digitale) weg helpen.

Lees verder

5 september 2022

schuif gezellig aan

Heb je behoefte aan gezelschap, zit je deze week even krap of wil je graag je buren ontmoeten? Kom de kookkunsten van vrijwilligers proeven op een van de locaties van BuurtBuik. Het eten wordt opgehaald bij lokale supermarkten, groenteboeren en horeca. Zo maken ze gezonde maaltijden die ook nog eens gratis zijn. Bij BuurtBuik is iedereen is welkom! 

Lees verder

27 juni 2022

paperclip

Getrainde vrijwilligers helpen je thuis met het leren begrijpen en opruimen van je administratie; Paperclip. Paperclip helpt je bij het op orde houden en opruimen van je administratie.

Lees verder

20 juni 2022

dans de zomer door

Met invloeden uit verschillende dansstijlen en muziek uit alle windstreken, zijn de danslessen van Dance Connects dynamisch en gevarieerd. Met of zonder ervaring, met of zonder fysieke beperking, iedereen kan meedoen. 

Lees verder

13 juni 2022

kunst voor je brein

Wist je dat je je brein gezond kunt houden door deze te prikkelen met kunst en cultuur? Met je handen bezig zijn en creatieve dingen ondernemen heeft positieve effecten op je concentratie, motoriek, slaap. Maar boven alles geeft het een goed gevoel!

Lees verder

6 juni 2022

ontmoetingscentrum voor ouderen met dementie

Mis je thuis wat gezelligheid om je heen of kun je wel wat begeleiding gebruiken bij het structureren van de dag? 55-plussers met (beginnende) dementie kunnen terecht bij Dagcentrum Kraaipan. Ontmoet andere mensen en doe mee aan ontspannende activiteiten.

Lees verder

14 maart 2022

ontmoeten in Zuidoost

Wil je bewegen, contact maken, kun je een steuntje in de rug gebruiken of voel je je eenzaam? Loop dan eens binnen bij buurthuis Holendrecht. Het buurthuis staat open voor iedereen en biedt een tweede thuis waar je op terug kunt vallen als je warmte en veiligheid wilt ervaren. 

Lees verder

7 maart 2022

omgaan met sociale relaties

Vriendschappen, relaties en gezelligheid is voor bijna iedereen belangrijk. Mensen die last hebben van een psychiatrische aandoening hebben vaak moeite een relatie op een prettige manier aan te gaan en te onderhouden. Roads biedt nu een 4-delige training aan over vriendschappelijke en algemene contacten. 

Lees verder

28 februari 2022

groen aan de slag

Tuinieren is, naast fysieke activiteit, een geweldige manier om contact te maken met andere tuinliefhebbers of deelnemers. Heb je nog geen tuinervaring? Basic Activering biedt met het project Basic Green de mogelijkheid om onder professionele begeleiding ervaring op te doen met tuinieren. 

Lees verder

14 februari 2022

lief en leed delen

De ‘Lief en Leedstraten’ zijn nieuw in Amsterdam Noord. Binnen dit project steken buren elkaar een hart onder de riem bij een levensgebeurtenis middels een kleinigheidje. De kern van dit project is dat je je thuis voelt in je eigen straat. En daar hoort bij dat je mensen die bij jou in de straat wonen een beetje kent.

Lees verder
 1. 2022
 2. 2021
 3. 2020
 4. 2019
 5. 2018
 6. 2017
 7. 2016
 8. 2015
 9. 2014
 10. 2013
 11. 2012
 12. 2011
 13. 2010
 14. 2009
 15. 2008
 16. 2007
 17. 2006


Heeft u zelf leuk nieuws, of een activiteit die u onder de aandacht wilt brengen, mail ons dan!

nieuwsbriefvenster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support