De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

22 december 2022

overblijfkrachten gezocht

Vind je het leuk om met kinderen te werken? En heb je rond de lunchpauze een uurtje over? Misschien word jij dan de nieuwe overblijfkracht op een TSO van Brood en Spelen!

Lees verder

21 december 2022

iedereen welkom voor een leerstage

Zin om in beweging te komen? Bij de TalentHub van Level 5 is iedereen welkom voor een leerstage. Ongeacht je achtergrond, opleiding of ervaring. Op de werklocatie aan het Noordzeekanaal ga je nieuwe circulaire producten van hout en beton ontwikkelen in je eigen tempo. Ervaring is niet belangrijk, dat komt vanzelf!

Lees verder

19 december 2022

fijne feestdagen

We wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen toe. 
Natuurlijk blijven we gewoon als altijd bereikbaar in de (kerst)vakantie. We zien jullie graag weer terug in 2023. 
Tot volgend jaar! 

Het team van Jekuntmeer.nl

Lees verder

13 december 2022

werkgeluk bij Roetz

In een veilige, maar professionele werkomgeving wordt gewerkt aan iets moois en tastbaars om trots op te zijn: een echte Amsterdamse Roetz Bike. Vakkundig gemaakt door talenten die in de fietsfabriek weer of opnieuw werkgeluk hebben gevonden. Wil jij jezelf ook ontwikkelen bij Roetz Fair Factory? 

Lees verder

12 december 2022

nieuwsgierige schrijvers gezocht

Ben jij een nieuwsgierig aagje die ook van schrijven houdt? Dan zit je goed bij Scip! Scip zoekt aanvulling voor haar redactieteam. Het redactieteam zorgt voor de nieuwsvoorziening over Scip voor Scippers en de rest van de wereld. Ze hebben ruimte voor mensen die handig zijn met taal, vragen stellen, social media of fotografie. Maar ook als je daar juist handiger in wil worden, ben je welkom.

Lees verder

7 december 2022

leren en werken in kunst en cultuur

Kunst en cultuur zie je overal om je heen en maak je elke dag mee. Je hoort je favoriete muziek, draagt kleding in de stijl die jij mooi vindt. Je kijkt films en misschien ga je wel eens naar een voorstelling of speel je zelf theater. Bij Cordaan hebben ze de leukste werkplekken voor het maken van kunst, alleen of samen.

Lees verder

5 december 2022

ontdek wat bij jou past

Bij 50|50 kun je terecht voor een leer-werkplek, om zo een vak te leren en door te stromen naar een passende plek bij een werkgever. Ze hebben veel en divers aanbod van werkervaringsplekken. Zo kun jij zelf ontdekken welk beroep het beste bij jou past.

Lees verder

26 september 2022

doe mee en doe meer samen

Wil je meer mensen leren kennen in jouw buurt? Lijkt het je leuk om wat te gaan doen met anderen? Probeer dan eens de Buurtcirkel. Met elkaar ben je er voor elkaar. Zo doe je mee en leer je mensen in jouw buurt beter kennen.

Lees verder

19 september 2022

gezellige buurtzaak

De Buurtzaak is een gezellige en laagdrempelige ontmoetingsplek voor iedereen. Er zijn tal van activiteiten gericht op ontspanning, sport, educatie, voorlichting en ontmoeting. Leuk als je eens langs komt! 

Lees verder

12 september 2022

digimaatje

Niet iedereen weet hoe je een computer gebruikt, een e-mail verstuurt of iets online regelt of koopt. Dat is vervelend, want leven zonder internet wordt steeds moeilijker. Wanneer je niet handig bent met een smartphone of computer, maakt dat soms ook eenzaam. Daarom zijn er Digimaatjes die jou op (de digitale) weg helpen.

Lees verder

5 september 2022

schuif gezellig aan

Heb je behoefte aan gezelschap, zit je deze week even krap of wil je graag je buren ontmoeten? Kom de kookkunsten van vrijwilligers proeven op een van de locaties van BuurtBuik. Het eten wordt opgehaald bij lokale supermarkten, groenteboeren en horeca. Zo maken ze gezonde maaltijden die ook nog eens gratis zijn. Bij BuurtBuik is iedereen is welkom! 

Lees verder

27 juni 2022

paperclip

Getrainde vrijwilligers helpen je thuis met het leren begrijpen en opruimen van je administratie; Paperclip. Paperclip helpt je bij het op orde houden en opruimen van je administratie.

Lees verder

20 juni 2022

dans de zomer door

Met invloeden uit verschillende dansstijlen en muziek uit alle windstreken, zijn de danslessen van Dance Connects dynamisch en gevarieerd. Met of zonder ervaring, met of zonder fysieke beperking, iedereen kan meedoen. 

Lees verder

13 juni 2022

kunst voor je brein

Wist je dat je je brein gezond kunt houden door deze te prikkelen met kunst en cultuur? Met je handen bezig zijn en creatieve dingen ondernemen heeft positieve effecten op je concentratie, motoriek, slaap. Maar boven alles geeft het een goed gevoel!

Lees verder

6 juni 2022

ontmoetingscentrum voor ouderen met dementie

Mis je thuis wat gezelligheid om je heen of kun je wel wat begeleiding gebruiken bij het structureren van de dag? 55-plussers met (beginnende) dementie kunnen terecht bij Dagcentrum Kraaipan. Ontmoet andere mensen en doe mee aan ontspannende activiteiten.

Lees verder

14 maart 2022

ontmoeten in Zuidoost

Wil je bewegen, contact maken, kun je een steuntje in de rug gebruiken of voel je je eenzaam? Loop dan eens binnen bij buurthuis Holendrecht. Het buurthuis staat open voor iedereen en biedt een tweede thuis waar je op terug kunt vallen als je warmte en veiligheid wilt ervaren. 

Lees verder

7 maart 2022

omgaan met sociale relaties

Vriendschappen, relaties en gezelligheid is voor bijna iedereen belangrijk. Mensen die last hebben van een psychiatrische aandoening hebben vaak moeite een relatie op een prettige manier aan te gaan en te onderhouden. Roads biedt nu een 4-delige training aan over vriendschappelijke en algemene contacten. 

Lees verder

28 februari 2022

groen aan de slag

Tuinieren is, naast fysieke activiteit, een geweldige manier om contact te maken met andere tuinliefhebbers of deelnemers. Heb je nog geen tuinervaring? Basic Activering biedt met het project Basic Green de mogelijkheid om onder professionele begeleiding ervaring op te doen met tuinieren. 

Lees verder

14 februari 2022

lief en leed delen

De ‘Lief en Leedstraten’ zijn nieuw in Amsterdam Noord. Binnen dit project steken buren elkaar een hart onder de riem bij een levensgebeurtenis middels een kleinigheidje. De kern van dit project is dat je je thuis voelt in je eigen straat. En daar hoort bij dat je mensen die bij jou in de straat wonen een beetje kent.

Lees verder
 1. 2024
 2. 2023
 3. 2022
 4. 2021
 5. 2020
 6. 2019
 7. 2018
 8. 2017
 9. 2016
 10. 2015
 11. 2014
 12. 2013
 13. 2012
 14. 2011
 15. 2010
 16. 2009
 17. 2008
 18. 2007
 19. 2006


Heeft u zelf leuk nieuws, of een activiteit die u onder de aandacht wilt brengen, mail ons dan!

nieuwsbriefvenster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support