De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

omgaan met sociale relaties

Amsterdam, maandag 7 maart 2022

Vriendschappen, relaties en gezelligheid is voor bijna iedereen belangrijk. Mensen die last hebben van een psychiatrische aandoening hebben vaak moeite een relatie op een prettige manier aan te gaan en te onderhouden. Roads biedt nu een 4-delige training aan over vriendschappelijke en algemene contacten. 

De training gaat over vriendschappelijke en algemene contacten en is opgebouwd in vier onderdelen. Elk onderdeel bestaat uit DVD kijken, rollenspel, hulpmiddelen bepalen, problemen oplossen en praktijkoefening. 

De cursus is goed te volgen, ook als je moeite hebt met concentreren en onthouden. De training wordt twee keer per week gegeven. Deelnemers ontvangen een werkboek en aan het eind van de training een certificaat. 

meer informatie
De cursus wordt op het Obiplein in Amsterdam Oost gegeven op maandagen en woensdagen. Hier kun je alle informatie lezen over de cursus. 

over Roads

Bij Roads draait het om meedoen in de maatschappij, werken aan herstel en/of terugkeer naar werk of opleiding. Roads begeleidt mensen met lichte tot zware psychische aandoeningen en/of justitiële of verslavingsachtergrond naar dagbesteding, werk of opleiding.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support