De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

digimaatje

Amsterdam, maandag 12 september 2022

Niet iedereen weet hoe je een computer gebruikt, een e-mail verstuurt of iets online regelt of koopt. Dat is vervelend, want leven zonder internet wordt steeds moeilijker. Wanneer je niet handig bent met een smartphone of computer, maakt dat soms ook eenzaam. Daarom zijn er Digimaatjes die jou op (de digitale) weg helpen.

Een digimaatje is een vrijwilliger die thuis langskomt om te leren werken met computer, tablet of smartphone. De deelnemer wordt steeds zekerder met het apparaat en zal steeds meer kunnen en ook durven. Dan kun je bijvoorbeeld met iemand appen of van sociale media gebruik maken. 

Meld je hier aan, dan zoeken zij een Digimaatje voor je. 

De Regenboog Groep

Digimaatjes worden je gratis aangeboden door De Regenboog. De Regenboog Groep zet zich in voor mensen met sociale problemen, voor dak- en thuislozen, verslaafden en voor mensen met psychiatrische klachten. De organisatie zorgt vanuit de inloophuizen voor opvang, hulpverlening, zinvolle dagbesteding en werk. Met behulp van buddy`s en maatjes voorkomen ze isolement en ondersteunen ze een actieve deelname aan de maatschappij.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support