De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

iedereen welkom voor een leerstage

Amsterdam, woensdag 21 december 2022

Zin om in beweging te komen? Bij de TalentHub van Level 5 is iedereen welkom voor een leerstage. Ongeacht je achtergrond, opleiding of ervaring. Op de werklocatie aan het Noordzeekanaal ga je nieuwe circulaire producten van hout en beton ontwikkelen in je eigen tempo. Ervaring is niet belangrijk, dat komt vanzelf!

Ervaring is niet belangrijk, dat komt vanzelf. Misschien ontdek je wel een talent waarvan je helemaal niet wist dat je het in je had! Zo bouwen we samen aan je toekomst. Bij TalentHub doen ze werkzaamheden rondom hout en beton. Ze onderzoeken welke producten je kunt maken van houten balken uit slooppanden en ze bouwen gave houten sloepen vanuit bouwpakketten. 

Je hoeft geen ervaring met houtbewerking of beton te hebben, want die ontstaat vanzelf. Het enige dat ze van je vragen is zin om jezelf te willen ontwikkelen. Natuurlijk moet je wel een beetje kunnen functioneren in een groep en in de fysieke werkplaats omgeving. Al werkende zul je ontdekken wat bij jou past!

Iedereen is welkom om mee te doen in de loods vol mogelijkheden. Wat ze bij Level 5 wel prettig vinden is dat mensen voor ze kiezen: wel vrijwillig maar niet vrijblijvend. Want ze maken hier een planning en ze rekenen dan op je. En het is ook fijn voor iedereen als je weet dat die ene leuke collega er ook weer is vandaag.

Klinkt goed toch? Heb je interesse of wil je je aanmelden, dan kun je bij deze activiteit op Jekuntmeer.nl meer informatie vinden. 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support