De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

werkgeluk bij Roetz

Amsterdam, dinsdag 13 december 2022

In een veilige, maar professionele werkomgeving wordt gewerkt aan iets moois en tastbaars om trots op te zijn: een echte Amsterdamse Roetz Bike. Vakkundig gemaakt door talenten die in de fietsfabriek weer of opnieuw werkgeluk hebben gevonden. Wil jij jezelf ook ontwikkelen bij Roetz Fair Factory? 

Roetz Fair Factory is een sociale fietsenfabriek in Amsterdam-Noord. Hier worden de unieke, stoere, kleurrijke Roetz Bikes in elkaar gezet. Oude fietsframes krijgen hier een tweede leven. 

In de Roetz Fair Factory leer je niet alleen hoe je een fiets bouwt en repareert. Je leert ook (opnieuw) wat er komt kijken bij werk. Dat noemen ze bij Roetz werknemersvaardigheden. De fietsenfabriek is een veilige, maar commerciële omgeving. Je leert terwijl je serieus aan het werk gaat, en andersom. Ze geloven dat dit de beste manier is om werkgeluk (terug) te vinden. Na een leer-werktraject in onze fabriek kunnen de makers fietsen assembleren, demonteren, service verlenen en onderhoud verrichten. Ondertussen krijg je zelfvertrouwen, een arbeidsritme en worden werknemersvaardigheden opgebouwd.

Roetz voor iedereen

Het Roetz Fair Factory leer-werktraject is er voor iedereen die graag wil (leren) werken met fietsen. De meeste mensen in de fietsenfabriek komen vanuit een kwetsbare arbeidspositie. Daarnaast bieden ze ook een speciaal leer-werktraject voor statushouders. En ook als je in geen van deze categorieën valt, ben je van harte welkom om kennis te maken met Roetz.

Wil jij jezelf ontwikkelen bij Roetz Fair Factory? Of wil je eerst weten of het iets voor jou is? Roetz maakt graag kennis met je. Bij interesse kom je eerst vrijblijvend twee dagen meedraaien in de fietsenfabriek, om te ervaren of het iets voor jou is. 

Kom hier in contact en vind jouw werkgeluk! 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support