De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

ontmoeten in Zuidoost

Amsterdam, maandag 14 maart 2022

Wil je bewegen, contact maken, kun je een steuntje in de rug gebruiken of voel je je eenzaam? Loop dan eens binnen bij buurthuis Holendrecht. Het buurthuis staat open voor iedereen en biedt een tweede thuis waar je op terug kunt vallen als je warmte en veiligheid wilt ervaren. 

In dit levendige buurthuis, gelegen aan het Holendrechtplein biedt IederZijnWerk zinvolle dagbesteding en activering onder andere aan mensen met een WMO-indicatie. 

Sinds kort kan er gedanst worden in buurthuis Holendrecht, Avalon Brown zorgt voor creativiteit en improvisatie. Er worden danslessen gegeven in diverse stijlen, van hiphop tot salsa. Er wordt gelachen, nieuwe soort dansen geleerd en uiteraard veel bewogen. De zaal biedt voldoende ruimte om (in tijden van coroana) 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Naast dansen worden er activiteiten aangeboden zoals: yoga, creaclub, samen koken en eten, huiskamerclub, het oefenen van de Nederlandse taal en een vitaliteit. 

aanmelden of meer informatie?
Heb je interesse, wil je je aanmelden en/of wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met IederZijnWerk. Of loop gerust eens binnen bij dit gezellige buurthuis

over IederZijnWerk

IederZijnWerk dagbesteding Zuidoost organiseert activiteiten om de sociale samenhang in de wijk te versterken. Een ontmoetingsplek om sociaal isolement te bestrijden en de regie over het eigen leven nemen.

Om voor de dagbesteding in aanmerking te komen moet je een indicatie hebben, bijvoorbeeld voor de WMO. IederZijnWerk kan jou helpen bij het aanvragen van zo’n indicatie.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support