De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

gezellige buurtzaak

Amsterdam, maandag 19 september 2022

De Buurtzaak is een gezellige en laagdrempelige ontmoetingsplek voor iedereen. Er zijn tal van activiteiten gericht op ontspanning, sport, educatie, voorlichting en ontmoeting. Leuk als je eens langs komt! 

De Buurtzaak biedt ruimte en ondersteuning aan buurtbewoners om activiteiten voor de wijk te organiseren. De Buurtzaak zit in het gebouw genaamd Ru Paré. 

De Ru Paré is gevestigd in een voormalig basisschoolgebouw in Slotervaart en vormt een community met tientallen organisaties en initiatieven. Met de Theaterzaal bieden ze een podium voor debat, literatuur, spoken word, theater en muziek. Tevens proberen ze een gezellige en laagdrempelige ontmoetingsplek te zijn voor buurtbewoners. Ru Paré staat voor inclusie en sociale rechtvaardigheid: solidariserende buurteconomie en coöperatieve samenwerking.

Kom vooral langs een keer langs om een kijkje te nemen. Voor een bakje koffie/thee, om een boek te lezen, om mensen te ontmoeten of een plekje om te studeren. Of tijdens één van hun programma’s of activiteiten.


Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support