De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

schuif gezellig aan

Amsterdam, maandag 5 september 2022

Heb je behoefte aan gezelschap, zit je deze week even krap of wil je graag je buren ontmoeten? Kom de kookkunsten van vrijwilligers proeven op een van de locaties van BuurtBuik. Het eten wordt opgehaald bij lokale supermarkten, groenteboeren en horeca. Zo maken ze gezonde maaltijden die ook nog eens gratis zijn. Bij BuurtBuik is iedereen is welkom! 

BuurtBuik bereidt op 8 locaties in Amsterdam gezonde en gratis maaltijden van gered voedsel van supermarkten, winkeliers en horeca. Vrijwilligers uit de buurt halen het eten op bij lokale leveranciers en koken er een lekkere maaltijd van. Elke keer een creatieve uitdaging: je weet namelijk nooit wat de opbrengst van de dag zal zijn! Echt iedereen is welkom! Want naast lekker eten, draait het bij BuurtBuik vooral om de gezelligheid. Want; er kan in Nederland veel meer voedsel gered worden en zo kunnen daar veel meer buurtbewoners mee geholpen worden.

BuurtBuik wil er vooral zijn voor die mensen die tussen wal en schip vallen. Die mensen vinden bij BuurtBuik niet alleen een gratis en gezellige maaltijd, maar bovendien een plek om te groeien. Door de laagdrempelige cultuur kunnen mensen makkelijk vrijwilliger worden. 

Hier lees je op welke locaties BuurtBuik allemaal zit in Amsterdam. Als je een geschikte locatie hebt gevonden, kun je je via de knop "contactgegevens" gelijk opgeven om een eetplekje te reserveren. 

Geef je snel op en ontmoet leuke mensen!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support