De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

kunst voor je brein

Amsterdam, maandag 13 juni 2022

Wist je dat je je brein gezond kunt houden door deze te prikkelen met kunst en cultuur? Met je handen bezig zijn en creatieve dingen ondernemen heeft positieve effecten op je concentratie, motoriek, slaap. Maar boven alles geeft het een goed gevoel!

Voor deze creatieve activiteit kunnen mensen zich aanmelden die samen ‘Kunst voor je brein’ willen gaan maken.
Iedere week op maandag om 10:00 uur kom je samen bij Atelier Koch. Je start met een kopje koffie en de docent legt uit wat er allemaal mogelijk is, soms is er een opdracht, maar hier geldt ‘niets moet’. Samen eet je een kleine lunch en om 14:00 uur wordt er afgesloten.

Bij deze activiteit is iedereen uit de buurt welkom, ook mensen met vergeetachtigheid of een beginnende dementie en hun naasten. De ongedwongen sfeer nodigt uit om jezelf te zijn en als je dat wilt jouw verhaal te delen. Hier wordt je gewaardeerd en gerespecteerd en hebben ze oog voor wie je bent, niet voor wat je hebt.

Je bent van harte uitgenodigd om je talenten en kwaliteiten in te zetten. Samen met de bezoekers, naasten en het team van vrijwilligers vind je hier een fijne ontmoetingsplek middenin de samenleving. Je bent welkom! 

Klik hier voor meer informatie en/of aanmelden.  

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support