De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Het Vergeten Kind lanceert online game

Amsterdam, maandag 19 juni 2017

De game is gemaakt door kwetsbare jongeren die opgroeien in opvangtehuizen en het online game platform Poki. De two-player game is nu te spelen op de website van Stichting Het Vergeten Kind.

De game is gemaakt tijdens een workshop waarbij The Unforgettables, kinderen uit de jongerenraad van het Vergeten Kind, aanwezig waren.

workshop
Tijdens de workshop leerden zij over wat er allemaal komt kijken bij het maken van een online game. Aan het einde van de dag werd de game samen met het game team van Poki afgemaakt en was het tijd om de game samen te spelen!

samenwerking
In dit project was samenwerking de sleutel tot succes. Zo heeft een groep studenten van Schoevers het initiatief genomen deze workshop te organiseren voor het goede doel. Met deze workshop kreeg Poki de kans de kinderen spelenderwijs iets te leren over het maken van games. Online marketing bureau Brandmannen sponsorde het project met een social media campagne en documentairebedrijf Jaar en Dag heeft een gesponsorde mini documentaire gemaakt van de workshop. 

het spel spelen

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support