De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Taal tafel Oost

Amsterdam, woensdag 15 maart 2017

Voor alle taalvrijwilligers, taaldocenten en taalcoaches organiseert Post Oost op 20 maart een taalavond. Doe mee aan verschillende workshops, maak kennis met taalorganisaties uit Oost en ontdek wat Oost jou op taalgebied te bieden heeft!

Op maandag 20 maart organiseert Participatiecentrum Post Oost, Taal Tafel. Dit is een informatieve en gezellige avond gericht op (vrijwillige) taaldocenten en taalcoaches die geïnteresseerd zijn in het geven van taalles, en voor taalorganisaties die werken met taaldocenten.

Informatie over taalaanbod en deelnemen aan workshops
Taal Tafel is een mooie gelegenheid om kennis uit te wisselen over het taalaanbod in Amsterdam Oost. "Het is belangrijk dat taalorganisaties op de hoogte zijn van elkaars taalaanbod, en dat taaltrainers weten bij welke organisaties ze terecht kunnen voor informatie en ondersteuning", aldus Mariska van der Linden, projectleider Post Oost.

Deelnemers kunnen meedoen aan verschillende workshops, zoals een sessie over het lesgeven aan vluchtelingen en een workshop over het koppelen van taalonderwijs aan maatschappelijke thema`s. Als je geen of slecht Nederlands spreekt, kan dit een belemmering zijn om te participeren. Mede dankzij de (vrijwillige) inzet van taalcoaches wordt dit probleem verholpen.

Taal Tafel is op maandag 20 maart van 16.30 tot 20.30 uur in Participatiecentrum Post Oost (Post Oost, Wijttenbachstraat 36 hs Amsterdam). Klik hier voor meer informatie over de workshops.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support