De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Het grote cafeesfeest 2017

Amsterdam, vrijdag 23 juni 2017

Vrijdag 30 juni vanaf 17.00 uur is er het Grote Psychiatrie Cafeesfeest (vijf café’s) in de Boomsspijker. Iedereen is vrij om het podium te beklimmen. Wil jij ook het podium op?

Iedereen is vrij om het podium te beklimmen en een optreden neer te zetten met bv poëzie, muziek, voordragen uit eigen of andermans werk, vertellen van een goed verhaal, een dans. Alleen of in gezelschap. De begeleiding is van Rick Piepers en bandleden. Na het open podium wordt (dans)muziek gemixed door DJ Michiel.  

Wil jij ook het podium op? Grijp deze kans en meld je dan aan bij Dini Glas: dini@scipweb.nl

met maaltijd
De vrijwilligers van de Regenboog Groep maken een maaltijd klaar. Voor € 3,50 kun je mee komen eten om 17.30 uur. Aanmelden is verplicht, uiterlijk woensdag 28 juni. Je kunt bellen of mailen met het Reserveringsbureau van de Regenboog PuntUIT 020-5317639 of ikdoemee@deregenboog.org Vergeet niet je naam, tel nr, email en bijzonderheden te vermelden.

Dit feest wordt mede mogelijk gemaakt door Clientenbelang Amsterdam, VriendGGZ, De Regenboog Groep en SCIP, Dock, Doras, Cordaan, Roads, de gemeente Amsterdam en jou!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support