De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Noord vindt Noord: kom ontdekken, beleven en ontmoeten

Amsterdam, dinsdag 4 april 2017

Op woensdagmiddag 19 april is iedereen uit Noord van harte welkom bij Noord vindt Noord, hét jaarlijkse ontmoetingsplein voor alle leeftijden in de Kromhouthal. De toegang en alle activiteiten zijn gratis.

Bij Noord vindt Noord is van alles te ontdekken, te doen en te beleven: medewerkers van zo’n 100 organisaties, initiatieven en clubs uit Noord wijzen de weg en staan klaar met tips, activiteiten, informatie over activiteiten en voorzieningen in de buurt en met lekkere zelfgemaakte hapjes en drankjes. Er zijn workshops, gezellige koffiehoekjes, presentaties, en demonstraties.

Maak kennis met een echte zorgrobot, fiets je fit op de shakefiets, geniet van een lekkere kop soep van de Soepdames, probeer instrumenten van de aanwezige muziekverenigingen of ervaar hoe het is om doof of slechthorend te zijn bij een workshop van Kentalis. Kinderen kunnen zich laten schminken en meedoen aan knotshockey of voetbal in de pannakooi van Kids Aktief.Kom ook en breng uw vrienden, familie en buren mee. U bent van harte welkom!

Waar en wanneer

Datum:
woensdag 19 april, van 14.00 tot 17.00 uur
Locatie:
Kromhouthal, Gedempt Hamerkanaal 231, 1021 KP Amsterdam
De Kromhouthal ligt tussen de Meeuwenlaan en het IJ, in de buurt van de Dirk vd Broek en de Jumbo Foodmarket, en is bereikbaar met de bussen 38, 105 en 125, halte Havikslaan (zo’n 3 minuten lopen).

Meer informatie: klik hier.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support