De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Back to School en begeleid leren

Amsterdam, woensdag 2 augustus 2017

Back to School is bedoeld voor mensen die er - na een periode  waar het psychisch lastig ging - over denken om weer naar school te gaan en daarbij wel wat hulp kunnen gebruiken. 

Denk jij eraan weer naar school te gaan maar kan je wel een steuntje in de rug gebruiken? Dan kun je daarvoor terecht bij de gezamenlijke ondersteuning op gebied van begeleid leren van Actenz GGZinGeest, Odibaan, Roads en de Windroos.

Back to School biedt op verschillende manieren hulp.

- Als je de ambitie hebt weer een opleiding te volgen en je wilt oriënteren op een nieuwe opleiding, kun je De Impulstraining volgen. Het is soms een hele stap om na een lastige periode uit te zoeken of en welke opleiding je weer wilt volgen. Weer in een groep met anderen in een ruimte te zitten. Waar praat je dan over? Je gaat weer opdrachten uitvoeren, presentaties geven, stukken schrijven, je portfolio bijwerken en je eigen planning maken. Om te onderzoeken of je dat allemaal wilt start de Impulstraining voor mensen met een psychiatrische achtergrond. Zo kun je samen met mensen die in een soortgelijke situatie zitten, goed voorbereid (weer) aan een opleiding beginnen.

Meer informatie en hoe je je kunt aanmelden, is te lezen in de folder over De Impulstraining.

- Als je weer wilt starten met een opleiding of je zit al op een opleiding en je verwacht ondersteuning nodig te hebben van een studiecoach. Je bent of was in behandeling bij de geestelijke gezondheidszorg.

Meer informatie en hoe je je kunt aanmelden, is te lezen in de folder over studiecoaching.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support