De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Netwerkborrel EventHands

Amsterdam, donderdag 24 augustus 2017

EventHands is een training van maximaal één jaar voor jongeren van 16 tot en met 27 jaar die aan de slag willen in de culturele sector en/of festivalwereld. De organisatie stelt zich graag persoonlijk voor en houdt daarom op 14 september een netwerkborrel voor alle geïnteresseerden.

Tijdens de informatieve netwerkborrel toont EventHands wie ze zijn, wat ze doen en wat het programma kan betekenen voor jongeren en voor professionals. Daarna is er onder het genot van een drankje en een hapje de mogelijkheid om met jongeren en elkaar in gesprek te gaan.

Reserveer de dag en tijd vast in je agenda! Een officiele uitnodiging met het programma ontvang je uiterlijk een week van tevoren. Aanmelden voor de netwerkborrel kan door mail te sturen naar info@eventhands.nl.

Wat: netwerkborrel met informatie over het programma Events4all, EventHands aan het werk en EventQuality.
Voor wie: (potentiële) deelnemers, verwijzers, vrienden, familie, buren en (potentiële) opdrachtgevers.
Waar: Cliffordstraat 38, Amsterdam.
Wanneer: 14 september van 16.00 tot 19.00 uur.
Aanmelden: info@eventhands.nl

Over EventHands
EventHands is een training van maximaal één jaar voor jongeren van 16 tot en met 27 jaar die aan de slag willen in de culturele sector en/of festivalwereld. EventHands leidt de jongeren op tot festivalmedewerker en begeleidt hen bij het vinden van werk en/of aanvullende opleiding. De jongeren krijgen trainingen en workshops die hen klaarstomen voor het werk achter de schermen op festivals en culturele evenementen én ze krijgen persoonlijke coaching. Tegelijkertijd doen ze werkervaring op bij bekende festivals zoals Mysteryland, The Brave, Appelsap, Encore Festival. Daarnaast werken ze met andere jongeren aan de organisatie van evenementen. Het programma is pittig, maar vooral erg leuk en de jongeren brengen direct in de praktijk wat ze leren.

Kijk ook op Eventhands.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support