De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

OPEN DAG WERKLEERSCHOOL

Amsterdam, vrijdag 7 april 2017

De Werkleerschool is er voor mensen die bij het reguliere MBO onderwijs niet of onvoldoende terecht kunnen omdat zij extra begeleiding en ondersteuning nodig hebben. Weten of dit iets voor jou is? Kom dan naar de open dag op 19 april! 

Tijdens de open dag kan je informatie verzamelen over de inhoud, opzet en organisatie van de opleidingen, de sfeer proeven en kan je kennismaken met docenten en huidige deelnemers. Natuurlijk kan je je ook direct inschrijven. Ook familieleden, vrienden en begeleiders zijn welkom.

Iedereen heeft talenten en mogelijkheden

De Werkleerschool is er voor mensen die bij het reguliere MBO onderwijs niet of onvoldoende terecht kunnen omdat zij extra begeleiding en ondersteuning nodig hebben. Vaak ook zijn psychische problemen of beperkingen van vergelijkbare aard in het spel dat zij niet eerder zijn toegekomen aan het volgen van een beroepsopleiding. De school richt zich op mensen die werken en leren in de praktijk willen combineren met een praktijkopleiding.  In vergelijking met het reguliere onderwijs biedt de Werkleerschool een kleinschalige leeromgeving en lesgroep van circa 12 deelnemers, een programma op maat en extra individuele begeleiding. Voor alle opleidingen geldt dat deze bestaat uit 1 dag school per week en werken in de praktijk onder leiding van een leermeester. De werkleerschool is een samenwerking tussen het ROC van Amsterdam en Stichting De Waterheuvel.

Waar en wanneer?

Je hoeft je niet aan te melden en kan woensdag 19 april zo binnenlopen op woensdag 19 april van 10.00 uur tot 15.00 uur, de presentaties starten om 10.00 uur, 11.00 uur, 13.00 uur en 14.00 uur. Werkleerschool, Keizersgracht 376, Amsterdam.

Kan je echt niet naar de open dag komen maar wil je wel uitgebreid geïnformeerd worden, mail ons voor een afspraak via info@werkleerschoolamsterdam.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support