De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Mix en matchmarkt voor mensen met een psychische kwetsbaarheid

Amsterdam, vrijdag 19 mei 2017

In het Mirror Centre is op woensdag 14 juni een markt voor mensen met een psychische kwetsbaarheid die stage of werk zoeken. 

Ook werkgevers zijn uitgenodigd die iemand een kans willen geven. Verder is er informatie over regelingen en mogelijkheden en worden er workshops gegeven. U kunt uw cv laten checken door een cv-dokter en er is onder andere een Participatierad van Fortuin, Stevige Stellingen Sessie en Participatie Painting.

Het project ‘Werk is Dichterbij dan je Denkt’ brengt mensen met een psychische kwetsbaarheid én hun familie, vrienden, kennissen, én werkgevers in contact met elkaar over participatiemogelijkheden, stages en betaalde banen. Na een aantal kleinere bijeenkomsten wordt nu op woensdag 14 juni een grote Mix & Matchmarkt gehouden.

Vertegenwoordigers van de gemeente, UWV en organisaties die kunnen begeleiden naar werk of participatie zijn ook aanwezig.  

Waar is het?
De bijeenkomst wordt gehouden in het Mirror Centre bij station Muiderpoort. De bijeenkomst is van 13.00 tot 17.00 uur. U kunt op elk gewenst moment binnenlopen.

Meer informatie? Mail naar ips@arkin.nl of bel 020 – 590 19 69.  Of kijk op Facebook: Werk is Dichterbij dan je Denkt. 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support