De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Sportbende zoekt versterking

Amsterdam, vrijdag 23 juni 2017

Vind jij het leuk om te sporten en vind jij dat iedereen dit moet kunnen doen? Met of zonder lichamelijke beperking? Sluit je dan aan bij de Sportbende van Amsterdam!

Samen met een aantal jongeren met en zonder beperking bezoekt Sportbende elk jaar vier verenigingen in Amsterdam om te kijken of iedereen, met of zonder lichamelijke beperking, mee kan doen.

Je krijgt de kans om een trainer te interviewen. mee te doen bij een training van de vereniging en de locatie te testen op fysieke toegankelijkheid. Na het bezoek geef je een advies over wat er misschien anders of beter kan. En wie weet past de vereniging wel iets aan en kunnen straks meer jongeren met lichamelijke beperking meedoen met het sporten.

De sportverenigingen die al bezocht zijn lopen erg uiteen. Zo heeft de Sportbende o.a. al een voetbal -, korfbal- , zwem – en een wielervereniging bezocht de afgelopen twee jaar!  

Wil jij de Sportbende komen versterken? Ben je tussen de 16 en 26 jaar oud en woon je in de omgeving van Amsterdam? Meld je dan nu aan via s.gardeniers@reade.nl.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support