De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Gezellige kerstmarkt in het Flevohuis en De Open Hof

Amsterdam, dinsdag 5 december 2017

Op 14 en 16 december is het zover: Zorggroep Amsterdam Oost organiseert haar jaarlijkse kerstmarkten in het Flevohuis en De Open Hof. Verwacht de leukste kerstartikelen en cadeaus voor onder de kerstboom en lekkernijen zoals glühwein en warme chocolade.

Het Flevohuis

De kerstmarkt in Het Flevohuis (Kramatplantsoen 263) vindt plaats op donderdag 14 december van 10.00 – 16.00 uur. Bezoekers kunnen al struinend langs de kramen op zoek naar de leukste kerstartikelen en cadeaus voor onder de kerstboom. Daarnaast kan de bezoeker genieten van lekkernijen, zoals poffertjes, glühwein, warme chocolademelk en andere versnaperingen. Verder is er een muzikaal optreden van Jo-Ann dat perfect aansluit bij de feestelijke dagen rondom Kerst.

De Open Hof

Zaterdag 16 december van 11.00 – 15.00 uur is er een kerstmarkt in De Open Hof (Fahrenheitstraat 155). Dit dé plek voor buurtbewoners om de leukste tweedehands spullen te kopen. Natuurlijk is het ook gewoon gezellig en valt er het een en ander te nuttigen zoals warme dranken en krentenbrood. Neem vooral je (klein)kinderen mee. Wellicht vinden ze het leuk om geschminkt te worden.  

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support