De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

fietsen leren repareren

Amsterdam, woensdag 15 maart 2023

Wil je nog graag wat bijleren? En vind je het leuk om fietsen te onderhouden en te repareren? Dan is het leerwerktraject fietstechniek misschien wat voor jou! 

Je volgt het leerwerktraject bij het Fietsdepot in Amsterdam West. Je krijgt praktijk en theorie. Tijdens de praktijk oefen je met het uitvoeren van verschillende praktijkopdrachten zoals een band verwisselen, een band plakken of een ketting vervangen. Daarnaast oefen je ook met het samenwerken met collega`s. Je leert dat het belangrijk is om op tijd te komen en je aan afspraken te houden. 

Het traject is maatwerk en duurt tussen de 1,5 en 2 jaar. Je leert op jouw tempo en oefent veel in de praktijk. Je krijgt één keer per week een ochtend theorie. Je krijgt dan les over fietstechniek of werknemersvaardigheden. 
Je kunt het leerwerktraject afsluiten met een praktijkexamen. Zo ben je goed voorbereid op een baan.

interesse en handig?

Het leerwerktraject is voor iedereen voor wie leren op school lastig is, maar zichzelf wel wil ontwikkelen. Je hebt geen vooropleiding nodig. Leeftijd is niet belangrijk. Motivatie om te leren en te werken in de fietstechniek is wel belangrijk. Voor het volgen van de leerlijn heb je een WMO of WLZ indicatie nodig of een verwijzing vanuit de gemeente of het UWV.

Heb je interesse èn ben je handig met fietsen? Lees hier verder hoe dat moet. 

Philadelphia

Deze leerlijn wordt aangeboden door Philadelphia Zorg. Zij bieden trouwens nog veel meer leerlijnen, voor als je niet zo handig bent met fietsen maar wel iets wilt leren met uitzicht op misschien wel een vaste baan. Kijk dan vooral even hier bij deze activiteiten

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support