De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Leerlijn Fietstechniek

Organisatie: Philadelphia Zorg Amsterdam
Terug naar overzicht

Heb je belangstelling voor technische zaken? Vind je het leuk om met je handen te werken? Wil je nog graag wat bijleren? Dan is het leerwerktraject fietstechniek misschien wat voor jou! Je volgt het leerwerktraject bij het Fietsdepot in Amsterdam West. Je krijgt praktijk en theorie. Tijdens de praktijk oefen je met het uitvoeren van verschillende praktijkopdrachten zoals een band verwisselen, een band plakken of een ketting vervangen. Daarnaast oefen je ook met het samenwerken met collega`s. Je leert dat het belangrijk is om op tijd te komen en je aan afspraken te houden.

Het traject is maatwerk en duurt tussen de 1,5 en 2 jaar. Je leert op jouw tempo en oefent veel in de praktijk. Je krijgt een keer per week een ochtend theorie. Je krijgt dan les over fietstechniek of werknemersvaardigheden. Zo ben je goed voorbereid op een baan.

Fietsendiensten Philadelphia

  • Straat:Bornhout 8
  • Postcode:1046 BE
  • Plaats:Amsterdam
  • Telefoon:0651255949
  • Telefoon (mobiel):
Contactformulier

Laat de organisatie van deze activiteit vooral weten dat u hen gevonden heeft via jekuntmeer.nl. Zo helpt u de organisatie en jekuntmeer.nl bij het goed vindbaar maken van het activiteitenaanbod!Deze activiteit staat ook op Facebook:

facebook

Activiteit

Vorm

opleiding

Activiteit(en)

ambachtelijk werk / productiewerk, klussen / reparaties / techniek, transport / vervoer

Voor wie

Leeftijd

jongeren, volwassenen

Doelgroep(en)

autisme, auditieve beperking, chronisch ziek, lichamelijke beperking, moeilijk lerend, psychische beperking, verstandelijke beperking, geen specifieke doelgroep

Dit is een activiteit voor

geen specifieke sekse

Doorstroommogelijkheden

Je behaalt certificaten waarmee je kunt laten zien wat je kan. Met deze certificaten op zak kunnen we samen op zoek naar een leuke werkplek of een vervolgopleiding. Je krijgt hierbij ondersteuning van een begeleider of een jobcoach.

Voorwaarden/eisen

Het leerwerktraject is voor iedereen voor wie leren op school lastig is, maar zichzelf wel wil ontwikkelen. Je hebt geen vooropleiding nodig. Leeftijd is niet belangrijk. Motivatie om te leren en te werken in de fietstechniek is wel belangrijk. Voor het volgen van de leerlijn heb je een WMO of WLZ indicatie nodig of een verwijzing vanuit de gemeente of het UWV.

Omgeving

Begeleiding

groepsbegeleiding

Toegankelijkheid

gehandicaptentoilet, rolstoeltoegankelijk

Werkwijze/methodiek

De leerlijn bestaat uit praktijk en theorie. Tijdens de praktijk oefenen je met het uitvoeren van verschillende praktijkopdrachten zoals een band verwisselen, een band plakken of een ketting vervangen. Er is altijd een werkbegeleider aanwezig die helpt met de taken. Daarnaast oefen je ook met het samenwerken met collega`s. Je leert dat het belangrijk is om op tijd te komen en je aan afspraken te houden. Dat noemen we werknemersvaardigheden.

Een keer per week krijg je een ochtend theorie. Je krijgt dan les over fetstechniek, werknemersvaardigheden, nieuwsbegrip, rekenen of burgerschap. Door een divers lespakket aan te bieden, hopen we zoveel mogelijk aansluiting te vinden bij MBO niveau 1, zodat doorstroom mogelijk is. De leerlijn kan individueel worden aangepast op de ontwikkel mogelijkheden van de deelnemers. Als een deelnemer niet goed kan/wil rekenen dan hoeft dat niet.

Tijd

Op welk dagdeel wordt de activiteit aangeboden?

  ochtend middag avond
maandag      
dinsdag      
woensdag      
donderdag      
vrijdag      
zaterdag      
zondag      

Tijd

Werktijden in overleg tussen 8.30-16.00 uur.

FinanciŽn

Omschrijving van kosten

Gratis.

Vergoeding

€ 5

Deze is

per dagdeel

Vergoeding in natura

maaltijd, reiskostenvergoeding

WMO

wmo-dagbesteding

meewerken, meewerken plus

Wijzigingsdatum: 2023-10-25

Foto 1 van 4

Sfeerimpressie van Leerlijn Fietstechniek bij  Philadelphia Zorg Amsterdam

Foto 2 van 4

Sfeerimpressie van Leerlijn Fietstechniek bij  Philadelphia Zorg Amsterdam

Foto 3 van 4

Sfeerimpressie van Leerlijn Fietstechniek bij  Philadelphia Zorg Amsterdam

Foto 4 van 4

Sfeerimpressie van Leerlijn Fietstechniek bij  Philadelphia Zorg Amsterdam

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support