De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Word computerdocent

Amsterdam, donderdag 2 mei 2019

SCIP zoekt iemand die handig met computers is en het leuk vindt om privéles te geven. Een mooie manier om mensen met een psychiatrische achtergrond te helpen en ervaring op te doen als docent.

De lessen vinden op verschillende tijdstippen plaats van maandag t/m zaterdag van 12.00-17.00 uur. Het aantal lessen dat wordt gegeven is in onderling overleg, evenals de data en tijdstippen. Je krijgt een vergoeding van € 1 per uur en een maaltijd. Voor deze vacature is het belangrijk dat je enige didactische vaardigheden hebt en goede communicatieve vaardigheden. Je kunt je aanpassen aan het niveau van de mensen en hebt kennis van de programma`s waarin onderwijs wordt gegeven. 

Enthousiaste docent gezocht 
Ben je handig met het werken op de computer en lijkt het je leuk je kennis over te dragen? Dan zoekt SCIP - Actief Computer Centrum Noord jou! Actief Computer Centrum Noord biedt lessen in Windows, Word, Excel, tablet en wat er maar wordt gevraagd. De lessen worden 1-op-1 gegeven. Het betreft lesgeven op allerlei niveaus. Meestal is het leertempo laag. De lessen duren vaak 1 uur per keer. Er is lesmateriaal aanwezig. Van tevoren maak je kennis met het kleine vrijwilligersteam van ACC-Noord. Je wordt desgewenst geholpen met de voorbereiding van de lessen. 

Maak het verschil
Bij SCIP werkt een aantal mensen die een traject volgen. Dit zijn mensen met een achtergrond in de psychiatrie of verslavingszorg. Het is niet nodig dat je zelf uit deze doelgroep komt, wel word je gevraagd om interesse en affiniteit te hebben in het samenwerken met mensen uit deze doelgroep. SCIP biedt mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt weer een kans om deel te nemen aan de maatschappij. Bij de selectieprocedure wordt dan ook de voorkeur aan (ex) Ggz-cliënten gegeven.

Deze vacature is ideaal als je je wilt ontwikkelen als docent. Bovendien kun je het verschil maken voor mensen met een psychiatrische achtergrond. Lijkt dit je wat? Ga voor meer info naar de informatiepagina en solliciteer direct bij Actief Computer Centrum Noord!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support