De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Docent privéles

Organisatie: SCIP
Afdeling(en): Actief Computer Centrum Noord
Lees review Terug naar overzicht

We zoeken een enthousiaste docent voor allerlei soorten privéles op  de computer. We geven deze lessen in Windows, Word, Excel, tablet, en wat er maar wordt gevraagd.  De lessen worden 1-op-1 gegeven. Het betreft lesgeven op allerei soorten niveau van het programma. Meestal is het leertempo laag. De lessen duren vaak 1 uur per keer. Er is lesmateriaal aanwezig. Van tevoren maakt u kennis met het kleine vrijwilligersteam van ACC-Noord. We helpen u desgewenst met de voorbereiding van de lessen. Wij maken meestal gebruik van de boeken van Visual Steps.

Website

www.accscip.nl


Deze activiteit staat ook op Facebook:

facebook

Activiteit

Vorm

vrijwilligerswerk, arbeidsmatige dagbesteding / activering

Activiteit(en)

computer / internet

Voor wie

Taalniveau

Hoger beroepsniveau Nederlands vraagteken

Leeftijd

volwassenen, senioren

Doelgroep(en)

geen specifieke doelgroep

Dit is een activiteit voor

vrouwen en mannen

Doorstroommogelijkheden

Door ervaring op te doen als docent, kun je je verder ontwikkelen in het onderwijs. Binnen ACC en SCIP kun je gratis cursussen volgen. Ook cursussen bij de vrijwilligersacademie behoren tot de mogelijkheden.

Voorwaarden/eisen

Enige didactische vaardigheden, goede communicatieve vaardigheden. Kunnen aanpassen aan het niveau van de mensen. Ruime kennis van de programma`s waarin onderwijs wordt gegeven.
Je bent integer. sociaal vaardig, klantvriendelijk en servicegericht. Je kunt klanten rustig en vriendelijk te woord staan en bent betrokken bij de organisatie. Je bezit kennis betreffende computerprogrammatuur/apparatuur of de bereidheid dit te leren. Je biedt ondersteuning aan collega’s door het creëren van een veilige en prettige samenwerkingsomgeving.

Opmerkingen

Bij SCIP werkt een aantal mensen die een traject volgen. Dit zijn mensen met een achtergrond in de psychiatrie of verslavingszorg. Het is niet nodig dat je zelf uit deze doelgroep komt, wel vragen wij je om interesse en affiniteit te hebben in het samenwerken met mensen uit onze doelgroep. We zijn hierin opbouwend bezig: we bieden mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt weer een kans om deel te nemen aan de maatschappij. Bij onze selectieprocedure geven wij de voorkeur aan (ex) Ggz-cliënten.

Omgeving

Begeleiding

individuele begeleiding, groepsbegeleiding

Toegankelijkheid

met de trap naar boven

Werkwijze/methodiek

Gedurende de lessen kan er gebruik worden gemaakt van boeken van Visual Steps. U mag echter ook op uw eigen manier lesgeven.

Tijd

Op welk dagdeel wordt de activiteit aangeboden?

  ochtend middag avond
maandag      
dinsdag      
woensdag      
donderdag      
vrijdag      
zaterdag      
zondag      

Tijd

De lessen vinden op verschillende tijdstippen plaats van maandag t/m zaterdag van 12.00-17.00 uur. Het aantal lessen dat wordt gegeven is in onderling overleg, evenals de data en tijdstippen. Ingangsdatum vacature vanaf heden.

Financiën

Vergoeding

€ 1

Deze is

per uur

Vergoeding in natura

maaltijd

Wijzigingsdatum: 2019-01-28

Foto 1 van 2

Sfeerimpressie van Docent privéles bij  SCIP

Foto 2 van 2

Sfeerimpressie van Docent privéles bij  SCIP

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support