De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Aan de slag in de keuken

Amsterdam, maandag 4 februari 2019

Speciaal voor Amsterdammers die een moeilijke positie op de arbeidsmarkt hebben, biedt Ludo Cultureel Centrum werkervaring-trajecten in de horeca. Een mooie manier om onder begeleiding werkervaring op te doen.

Deze activiteit is gericht op mensen in de leeftijdscategorie van 18 tot 26 jaar met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld door een beperking of geen werkervaring. Je kunt op flexibele tijden werken. Het is fijn als je secuur en netjes bent en weet hoe je hygiënisch kunt werken. Je krijgt een vergoeding in natura (maaltijd) en een reiskostenvergoeding.

Doe horeca ervaring op
Ludo Cultureel Centrum heeft een (eet)zaal, bar en keuken. Er worden groepen ontvangen tot max. 200 personen die de ruimte voor uiteenlopende activiteiten gebruiken. Als keukenhulp/assistent hulp-kok vervul je voorbereidende werkzaamheden in de keuken, zoals het snijden/portioneren van ingrediënten, schoonmaken, afwassen en aanvullen van de voorraden. Je wordt hierin aangestuurd door de kok en werkt samen in een gezellig team!

Bij Ludo krijg je goede begeleiding en heb je een leuke en uitdagende baan. Een goede manier om je loopbaan (weer) mee op te pakken. Het werk geeft ook mogelijkheden om daarna door te stromen binnen de horeca. Lijkt het je wat? Meer info over deze functie en contactinformatie vind je hier!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support