De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Klussers, reparateurs, gastvrouw/heer opgelet!

Amsterdam, vrijdag 31 mei 2013

Repair Café Amsterdam Oud West zoekt bewoners met verschillende vaardigheden om tijdens de bijeenkomsten aanwezig te zijn als reparatiedeskundige en om hun kennis te delen met buurtgenoten. Vooral mensen die handig zijn met: kleding/textiel, elektrische apparaten of meubels/houten voorwerpen.  
Daarnaast zoeken we mensen die tijdens het Repair Café als gastheer/gastvrouw aanspreekpunt willen zijn voor bezoekers en reparateurs.

Repair Café Amsterdam Oud West is een initiatief van Centrum PS en Sociaal Wijkteam De Havelaar. We organiseren elke derde vrijdag van de maand een Repair Café, afwisselend in Centrum PS, Tweede Kostverlorenkade 15 en De Potgieter, Potgieterstraat 34.  

Inwoners van Amsterdam Oud West kunnen hier naartoe komen met hun kapotte spullen om die ter plaatse, samen met de aanwezige reparateurs, weer in orde te maken.  

Het concept Repair Café is ontstaan in Amsterdam, waar de Stichting Repair Café (zie www.repaircafe.nl) sinds 2010 op regelmatige basis repareerbijeenkomsten organiseert. Stichting Repair Café promoot repareren als alternatief voor weggooien. Ze wil reparatiekennis behouden en via het organiseren van repareerbijeenkomsten de sociale cohesie in de buurt versterken.

Interesse? Bel Nieske Kalkman van Centrum PS 020 624 04 00  of Annemarie Sminia Sociaal Wijkteam De Havelaar 06 130 638 31. We vertellen je graag meer.

Meer informatie over het eerstvolgende Repair Café op 14 juni vind je hier

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support