De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

ouderwets gezellige dansmiddag

Amsterdam, woensdag 13 december 2023

Heb je niets met kerst of de feestdagen? Maar hou je wel van dansen en een gezellige middag? Bezoek dan eens een van de dansmiddagen van Het Danspaleis. Het Danspaleis is een rondreizend theatraal mini-evenement voor ouwelui en iedereen die van gezelligheid en swingen houdt. 

Met een rijdend discomeubel, glimmende dansvloer, feestelijk decor en gastvrouwen en -heren geïnspireerd op de jaren ’40 en ’50 is het Danspaleis altijd een bal. Van tranentrekkers tot polonaise en van Engelse wals tot rock-en-roll. Een bevlogen PD (PlatenDraaier) trekt de ouwe krakers uit de koffer, zoals Johnny Hoes, Louis Prima en Doris Day. 

Het Danspaleis is een tankstation van levensvreugde. Met muziek als benzine, laden ouderen zich op. Het Danspaleis maakt geen onderscheid en danst dwars door verschillen heen. Het is een ontmoetingsplaats die aanmoedigt om actief te zijn, en legt het fundament voor een netwerk van mensen en vrienden die elkaar de helpende hand toesteken. 

Dwars door de Amsterdamse stad worden op verschillende dagen en locaties de dansfeesten georganiseerd. Bekijk hier waar en wanneer deze plaatsvinden. 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support