De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

ontmoetingsgroepen voor mensen met dementie

Amsterdam, maandag 11 september 2023

Voor mensen met dementie en de mantelzorgers zijn er van Mantelzorg & Dementie verschillende ontmoetingscentra. Iedere locatie heeft een eigen ondersteuningsprogramma. Als je op zoek bent naar een plek waar je kunt ontdekken bij welke activiteiten jij (weer) tot je recht kan komen, met plezier mee kunt doen en met nieuwe ervaringen thuiskomt, dan ben je hier aan het juiste adres! 

Er wordt veel aandacht besteed aan ondersteuning op maat en aan bewegings- en spelactiviteiten, als het even kan in de buitenlucht. Wanneer je een hond hebt, dan ben je samen van harte welkom. Ook zijn er groepen waar bijvoorbeeld veel wordt gedaan rondom wandelen, kunst, literatuur en muziek. 

Nieuwe bezoekers brengen inspiratie en nieuwe mogelijkheden om elkaar op een andere manier te leren kennen. Mantelzorg & Dementie staat voor persoonlijke aandacht, samen met iedere bezoeker gaan ze op zoek naar wat deze persoon leuk vindt om te doen en vragen naar wat iemand wil leren of ontwikkelen.  

Als je op zoek bent naar een plek waar je kunt ontdekken bij welke activiteiten jij (weer) tot je recht kan komen, met plezier mee kunt doen en met nieuwe ervaringen thuiskomt, dan ben je bij stichting Mantelzorg & Dementie aan het juiste adres! 

Lees hier meer over deze ontmoetingsgroepen. Graag tot ziens!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support