De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Nederlands leren

Amsterdam, woensdag 15 februari 2023

De Nederlandse taal behoort tot 1 van de moeilijkste van de wereld. Gelukkig worden er heel veel curssussen en opleidingen aangeboden zodat jij straks ook in het Nederlands kunt deelnemen aan de maatschappij. Civic biedt verschillende taalcursssen aan voor beginners tot gevorderden.

tussenstap

Of je nu maar een paar Nederlandse woorden kent, of dat je al wel wat basiswoorden kent van de Nederlandse taal. Je kunt overal terecht op 1 van de lcoaties van Civici. 

Zo is er de cursus `Nederlandse les: tussenstap`, bedoeld om van beginners- naar een gevorderdenniveau te komen. Aan het einde van de cursus doe je een toets om te testen of je het gewenste niveau hebt bereikt. Als dat zo is, kan je naar het volgende niveau doorstromen. Deze cursus duurt 5 maanden.

zelfredzaam

Woon je in de Indische Buurt of het Oostelijk havengebied? Vrouwen die graag willen oefenen met de taal kunnen op maandag gratis deelnemen aan de cursus `Nederlandse taal en zelfredzaamheid`. 
Er worden verschillende thema’s behandeld binnen de taal. Je gaat oefenen met woorden die je gebruikt bij opvoeding, scholing in Nederland, verkiezingen, maatschappelijke onderwerpen en met woorden die je nodig hebt voor digitale vaardigheden.

Via deze link kun je alle taalcursussen en opleidingen vinden die Civic in Amsterdam Oost en Centrum aanbiedt. 

Veel succes gewenst! 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support