De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Feestelijke opening De Windroos op 25 mei

Amsterdam, woensdag 10 mei 2023

Begin dit jaar is De Windroos verhuisd naar een prachtig, modern pand in de Zekeringstraat in Amsterdam. Op 25 mei a.s. is de feestelijke opening voor iedereen die geïnteresseerd is! 

iedereen is welkom

De Windroos is verhuisd! Kom op 25 mei vooral even langs tussen 14.00 en 17.00 uur tijdens de feestelijke opening!
Er wordt natuurlijk een leuk en interessant programma georganiseerd op deze dag. Zo zal Anita Hubner, de schrijfster van het boek "Vertel ik het wel of vertel ik het niet" een workshop geven (om 15.00 uur). De workshop gaat over het omgaan met stigma op je werk of op school. Ook kun je (doorlopend) meewerken aan een muurschildering, onder leiding van de Stichting De Opstap.  

Iedereen is van harte welkom!

Adres: Zekeringstraat 23A-01, 1014 BM Amsterdam (vlakbij metro Isolatorweg).

over De Windroos

Heb jij een psychische kwetsbaarheid en wil je studeren om te werken aan je toekomst? De Windroos biedt (jong) volwassenen een combinatie van zorg en onderwijs. Je krijgt gespecialiseerde begeleiding, die aansluit op jouw persoonlijke doelen. Als je dat wilt worden je ouders, behandelaren of docenten hierbij betrokken. Ook kun je op onze locaties studeren samen met lotgenoten. Het motto van de Windroos is: onderwijs als middel tot herstel.

Denk je dat de Windroos iets voor jou kan betekenen? Je kunt naar een van de locaties bellen en naar een trajectbegeleider vragen. Of kijk bij deze activiteiten van De Windroos en vul het contactformulier in. Zij bellen je dan om je vragen te beantwoorden of om je uit te nodigen voor een oriënterend gesprek. 

Bekijk ook even deze film, hierin vertellen oud-deelnemer Edwald, trajectbegeleider Ellen Linger en directeur Jeannette Koning over Begeleid Leren bij De Windroos. Stichting De Windroos heeft 2 studielocaties in Amstelveen en Leiden. Deze film is in oktober 2019 gemaakt ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van stichting De Windroos.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support