De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

digitale vaardigheden

Amsterdam, woensdag 1 februari 2023

Jong, oud, met of zonder papieren, met of zonder werk, met of zonder vrienden: digitale vragen hebben we allemaal. Maar ergens naar toe kunnen gaan bij vragen is niet altijd vanzelfsprekend. Cybersoek is dé plek in Amsterdam waar je gratis en onder begeleiding van professionals werkt aan je digitale vaardigheden.

Wil jij graag meer leren over computers en internet? Hoe verstuur je een mail? Hoe werken social media zoals Facebook, Twitter en Instagram? 
Cybersoek is een platform in Amsterdam voor digitale zelfredzaamheid, door ondersteuning en educatie. Het woord soek uit de naam betekent markt in het Arabisch. Het is een plek waar Amsterdammers elkaar ontmoeten rondom cybervraagstukken. Iedereen met digitale vragen kan hier binnenlopen, zodat je mee kunt doen in de samenleving waarin bijna iedereen en alles online is. 

Goede ondersteuning bieden begint met het zien van de bezoekers, hen (her)kennen. Op ontmoetingsplekken in Amsterdam Oost, Zuid, Zuidoost en Nieuw-West lopen mensen binnen met vragen rondom de digitale samenleving. Sinds de lockdown komen bezoekers op afspraak, 1-op-1. Via de Computerhulplijn bieden ze ook op afstand telefonische hulp aan. Zijn de hulpvragen complex, dan werken ze samen met onze partners in de buurt.

Alle locaties van de open computer inlopen van Cybersoek zijn hier te vinden in stadsdelen Zuid, Zuidoost, Centrum en Nieuw-West. Bij Cybersoek nemen mensen echt de tijd voor je. 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support