De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

de groene kans

Amsterdam, woensdag 7 juni 2023

Bij Huis van de Wijk Het Anker in Nieuw-West kun je iedere donderdagmiddag groente, fruit en brood ophalen dat door de supermarkt niet meer mag worden verkocht. Maar je vindt er ook een bakkie en een goed gesprek. Zo gaat De Groene Kans voedselverspilling tegen én ontstaat een veilige plek voor mensen met de wind tegen. 

bewonersinitiatieven

De Groene Kans bestaat uit diverse onderdelen. Ze hebben overgebleven voedsel wat wordt uitgedeeld, er is advies van deskundigen, er kan kleding worden opgehaald en er kan ook gewoon gezellig samen een kopje koffie worden gedronken. Ze zijn ook bezig met een moestuin en duurzame projecten voor de buurt(bewoners).

De Groene Kans is van iedereen. Je hoeft geen stadspas te laten zien of op een andere manier te bewijzen dat je wat nodig hebt. 


Zorg alleen dat je er uiterlijk om 13.00 uur bent! Hoe wat en waar lees je hier

Het Huis van de Wijk Het Anker

Een praatje, een kop koffie of een activiteit. Huis van de Wijk Het Anker is het eerste aanspreekpunt voor het organiseren van een buurtactiviteit, voor wie gezelligheid zoekt of het even niet meer weet. Je kunt in Het Anker altijd meedoen. Zij ondersteunen je bij je vragen en helpen je waar nodig. 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support