De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

coachingssessies voor mantelzorgers van mensen met afasie

Amsterdam, maandag 19 juni 2023

Heeft jouw partner, vader, moeder, kind, broer of zus hersenletsel en afasie? Ben jij die communicatieheld die alles oplost? Dan is het tijd voor een goed gesprek met je medehelden, die net als jij hun geweldige best doen maar er soms ook even helemaal doorheen zitten. 

Coach José Welten organiseert een gespreksgroep met 8 bijeenkomsten voor partners, ouders en (volwassen) kinderen die op zoek zijn naar uitwisseling met lotgenoten. Hoe vind je balans in de zorg voor je naaste en zorg voor jezelf? 
Samen weet je zoveel meer en samen sta je sterker. Gun jezelf deze kans en doe mee.

Wat?
Een gespreksgroep met lotgenoten onder deskundige begeleiding van coach José Welten. Met onderwerpen die alles te maken hebben met samenleven met afasie. Waar je ervaringen deelt en van elkaar leert.

Wanneer?
8 dinsdagen van 10.30-12.00 uur (om de week). De groep start op dinsdag 27 juni. Naast de 8 groepsbijeenkomsten is er 1 individuele sessie met José (datum in overleg). 

Aanmelden
De bijeenkomsten zullen plaatsvinden in de praktijk van José op de Panamakade. Aanmelden kan door te hier verder te lezen bij deze activiteit van het Afasiecentrum Amsterdam. 

over Afasiecentrum Amsterdam

Mensen met afasie en hun partners kunnen in het Afasiecentrum terecht voor diverse trainingen. De grote kracht van het centrum zit in het lotgenotencontact. Mensen zien van elkaar wat ze bereikt hebben. In het Afasiecentrum wordt doelgericht gewerkt. Ieder individu bepaalt zijn eigen doelen en er is veel mogelijk. In het Afasiecentrum zijn professionals werkzaam die de trainingstrajecten begeleiden.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support