De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

buurtkamer Zeeburgereiland

Amsterdam, maandag 25 september 2023

Speciaal tijdens de Week tegen Eenzaamheid kun je gezellig samen een versbereide maaltijd eten in buurtkamer Zeeburgereiland. Dé plek in de buurt voor en door bewoners aan de rand van de nieuwe stadswijk Zeeburgereiland. Schuif aan en ontmoet tegelijkertijd (nieuwe) buurtbewoners. Maar er is veel meer te doen! 

Zeeburgereiland is een groeiende buurt in Oost waar (buurt-)initiatieven heel erg welkom zijn. Er wordt genoeg georganiseerd om een nieuwe community op te bouwen voor jong en oud. Volg er bijvoorbeeld Nederlandse les, loop binnen bij de koffie-inloop en laat tegelijkertijd je kapotte apparaten repareren. Je kunt er ook sporten samen met andere vrouwen. Maar er is meer! Kijk hier voor een overzicht van activiteiten op deze locatie. 

De activiteiten worden mogelijk gemaakt door vrijwillige inspanning van buurtbewoners. Zij werken samen met professionals van Dynamo. Je kunt deelnemen aan activiteiten, zelf een activiteit organiseren of ga zelf aan de slag als bijvoorbeeld gastheer/-vrouw.

Iedereen is van harte welkom! 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support