De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

bij jou in de buurt

Amsterdam, woensdag 3 mei 2023

Zin in een gezellig praatje of meedoen aan een activiteit bij jou in de buurt? Dat kan! HVO-Querido heeft meerdere locaties verdeeld over de stad waar je zonder afspraak kunt binnen lopen. Voor een kopje koffie, een praatje, creatief bezig zijn of een computercursus. Er is van alles mogelijk! 

Van schilderen, tekenen of fotografie tot aan Nederlandse les en omgaan met geld. Of misschien toch liever iets met een arbeidsmatig karakter door te helpen in de keuken bij een lunchcafé of achter de receptie staan. 
Bij de verschillende inlooplocaties kun je altijd wel terecht en kun je iets doen wat bij jou past. Deelnemers en begeleiders draaien samen het centrum. Jij als deelnemer bent belangrijk en het centrum is samen met elkaar ook van jou. En daar waar nodig, bieden begeleiders ondersteuning. 

wat doet HVO-Querido?

HVO-Querido is er voor mensen in een kwetsbare situatie. Mensen die dakloos zijn geraakt, kampen met psychische problemen of verslaafd zijn kunnen op ons rekenen. Daarnaast richt onze begeleiding zich op sekswerkers, slachtoffers van mensenhandel en ongedocumenteerde mensen. Alle mensen die zelf opnieuw inhoud en richting aan hun leven willen geven, kunnen een beroep doen op hulp en ondersteuning.

vraag en advies

Weet jij nog niet precies wat je wil doen en wil je daar eens dieper op ingaan? Maak dan een afspraak met een van de participatiecoaches. Zij staan klaar om samen met jou te ontdekken wat jouw wensen en mogelijkheden zijn.
Kom hier in contact met een begeleider van HVO-Querido.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support