De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

aanschuifdiners

Amsterdam, woensdag 19 april 2023

Ontmoet andere ouders tijdens de super leuke en lekkere buurtdiners van Single Supermom. Meedoen levert altijd iets op; informatie, inspiratie, effectiever denken. Je maakt gelijk nieuwe contacten en natuurlijk is er veel gezelligheid. Schuif je ook aan?

Eenmaal per maand op maandag kunnen ouders en kind(eren) in Amsterdam Noord of in Zuidoost aanschuiven. Ontmoet andere ouders en ga aan tafel onder leiding van een inspirerende coach in gesprek met andere moeders en vaders. 

samen gezinnen versterken

Single SuperMom streeft naar het verbeteren van de positie van eenoudergezinnen met een moeder aan het hoofd en naar het welzijn van alleenstaande moeders en hun kinderen. Zij zet zich in voor een wereld waarin moeders en kinderen volwaardig participeren en moeders zonder partner dezelfde kansen hebben als moeders met een partner. 

1ouderpunt
De diners worden georganiseerd met het programma 1ouderpunt. Het 1ouderpunt is het eerste inclusieve platform voor alle alleenstaande ouders in Amsterdam. Zij zijn met inloopspreekuren aanwezig en herkenbaar in  wijken waar de vraag naar ondersteuning groot is. 

Alle aanschuifdiners zijn gratis en inclusief eten en drinken.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support