De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

zin om te shinen

Amsterdam, woensdag 17 november 2021

Ben jij gemotiveerd om aan de slag te gaan bij een sociale onderneming? Waar ze geloven in je motivatie, niet in je acties uit het verleden. Het 103-jarige familiebedrijf Nelis zoekt gemotiveerde jongeren die zin hebben om te shinen!

Lang lang geleden, maar liefst 103 jaar, begon opa Nelis in de Schilderswijk in Den Haag als glazenwasser. En niet zomaar één die graag schone ramen ziet. Nee, hij werd de opera zingende glazenwasser genoemd in de Haagse volkswijk. Ondertussen is het een steeds groter groeiende en succesvolle sociale onderneming geworden. Dat komt niet zomaar, bij Nelis geloven ze namelijk dat motivatie belangrijker is dan je acties uit het verleden. Dat maakt impact! 

Je kan direct aan de slag met de reiniging van glas en gevel, zonnepanelen, specialistische reiniging, schoonmaak of als klusjesman/vrouw. Je leert het vak van leermeesters, die ze zelf vak-idioten noemen en samen ga je op pad naar verschillende klanten. Naast werk, denken ze bij Nelis graag met je mee als je nog andere hulpvragen hebt. 

Ben jij geinteresseerd, kijk bij dit project en wie weet sat jij binnenkort te shinen! 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support