De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

werkervaring opdoen met coaching

Amsterdam, maandag 15 november 2021

Heb je al een tijdje geen betaald werk gedaan en wil je weer aan de slag? In het BLOEM! traject ga je werkervaring opdoen in een regulier bedrijf. Samen zoek je naar een werkplek die zoveel mogelijk aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden. Is die plek gevonden dan ga je aan de slag.

Met een BLOEM! traject ga je je werkervaring uitbreiden in een gewoon bedrijf. Ze helpen je bij het vinden van een bedrijf dat jou een werkervaringsplek wil bieden. Je krijgt coaching tijdens het opdoen van de werkervaring. Dat duurt zolang als jij wil maar het maximum is 12 maanden. Daarna helpen ze bij BLOEM! je met het maken van de vervolgstap die bij jou past. Dat kan betaald werk zijn, vrijwilligerswerk of dagbesteding.

Kies je voor een BLOEM! traject, dan heb je eerst een gesprek met de jobcoach van BLOEM! over:
wat je wil en kunt
wat je wil leren en
welke werkomgeving het beste bij je past.

De jobcoach vraagt welke werkplekken joú geschikt lijken. Heb je iets op het oog? Dan bespreekt de jobcoach met het bedrijf of zij een werkervaringsplek voor jou willen maken.

En dan?
Heb je eenmaal een plek, dan ga je aan de slag. Je werkt mee op de gewone werkvloer onder begeleiding van de leidinggevende van die plek. Ongeveer eens per maand heb je een gesprek met je jobcoach om te kijken hoe het gaat en wat je volgende stap kan zijn.

Een BLOEM! traject geeft je werkervaring en inzicht in je mogelijkheden. De kans op (betaald) werk wordt hierdoor groter. 

Heb je interesse? Je kunt bij dit project meer informatie vinden en je aanmelden. Met BLOEM! kom je tot bloei!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support